Bünyamin Gezer: Trabzonsporlu 2 futbolcu kırmızı kart görmeliydi

Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Kayserispor – Trabzonspor karşılaşması, golsüz eşitlikle sonuçlandı. TRT ekranlarında maçı değerlendiren eski hakem Bünyamin Gezer, karşılaşmada Trabzonspor’un 2 futbolcusunun kırmızı kartla oyun dışı kalması gerektiğini söyledi.

Bünyamin Gezer: Trabzonsporlu 2 futbolcu kırmızı kart görmeliydi
13 Aralık 2020 - 15:52
Süper Lig’in 12. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı ve her iki takım da hanesine 1’er puan yazdırdı. Maçın ardından TRT ekranlarında yayınlanan spor programında hakem Burak Şeker’in performansını değerlendiren eski hakemlerden Bünyamin Gezer, karşılaşmada Trabzonspor aleyhine 2 kırmızı kart çıkarılması gerektiğini söyledi.
2 KIRMIZI KART ÇIKMALIYDI
Kayserispor-Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonspor’un kaptanı Perreira'nın maçın ilk yarısının sonlarında Pedro Henrique'ye yaptığı hareketin sarı kart olması gerektiğini savunan Bünyamin Gezer, "Sarı kartı olan Perreira kırmızı kart ile oyun dışı kalmalıydı" dedi.
Mücadelenin ikinci yarısında bir zamanlar Kayserispor forması da giyen Trabzonsporlu Bilal Başacıkoğlu'nun Miguel Lopes'e yaptığı hareketin doğrudan kırmızı kart ile cezalandırılması gerektiğini savunan Bünyamin Gezer, hakem Burak Şeker'in bu kararları vermeyerek maçın kaderine tesir ettiğini savundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum