Canlı izle Giresunspor İstanbulspor taraftarium24 Selçuk Sports HD maç linki

Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Giresunspor ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Giresunspor İstanbulspor canlı izle taraftarium24 şifresiz. Giresunspor İstanbulspor kaçak maç izle. Giresunspor İstanbulspor inat tv canlı maç izle. Giresunspor İstanbulspor bein sports hd 2 canlı maç yayını korsan izle. Giresunspor İstanbulspor mekan tv justin tv maç izle. Giresun İstanbulspor maçı selçuksports izle.

Canlı izle Giresunspor İstanbulspor taraftarium24 Selçuk Sports HD maç linki
05 Kasım 2022 - 14:09
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında heyecan devam ediyor. Günün açılış maçında ise Giresunspor İstanbulspor’u konuk ediyor. Her iki ekip de mücadeleden galibiyetle ayrılmak ve puan durumunda üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Bu maç öncesinde Giresunspor’un 9 puanı, İstanbulspor’un ise 8 puanı bulunuyor. Ligin alt sıralarında yer alan iki takımın mücadelesinde heyecan ve temponun yüksek olması beklenirken futbolseverler de bu maçın 90 dakikasına ortak olmak adına internet ortamında araştırmalara başladı.

Peki, Giresunspor – İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Giresunspor – İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in 13. Haftasındaki Giresunspor İstanbulspor maçı 5 Kasım 2022 Cumartesi saat 14.30’da başladı.

Çotanak Stadı’ndaki mücadeleyi hakem Sarper Barış Saka yönetiyor. Saka’nın yardımcılıklarını ise Bilal Gölen ve Ata Yıldırım yapıyor.

Mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen ekranlara geliyor.