CANLI St. Johnstone – Galatasaray Smart Spor, D Smart GO, Taraftarium24, Selçuksports izle

UEFA Şampiyonlar Ligi’nden elenerek umutlarını UEFA Avrupa Ligi’ne katılma noktasında devam ettiren Galatasaray, 1-1’in rövanşında, İskoçya’nın St. Johnstone takımına karşı mücadele ediyor. St. Johnstone – Galatasaray maçını canlı şifresiz bedava olarak izlemek isteyen futbolseverler de internette link arıyor. St. Johnstone – Galatasaray şifresiz bedava justin tv jestyayın kralbozguncu Netspor10 taraftarium24 izle gibi aramalar internette sıkça yapılıyor.

CANLI St. Johnstone – Galatasaray Smart Spor, D Smart GO, Taraftarium24, Selçuksports izle
12 Ağustos 2021 - 20:25
UEFA Avrupa Ligi heyecanı, St, Johnstone – Galatasaray rövanş mücadelesi ile sürüyor. Temsilcimiz Galatasaray, kendi evinde 1-1 berabere kaldığı bu maçtan elinde tur bileti dönmenin hesaplarını yapıyor. Terim’in öğrencilerinin, maç başlar başlar yüksek tempoda oyun anlayışı sergileyerek karşılaşmaya önde başlamak adına hamleler yapması bekleniyor.

İlk maçta berabere kalan ve deplasmana umutlu giden sarı kırmızılıların bu mücadeleden eli boş dönmemek adına, sahada varını yoğunu vermesi bekleniyor. PSV Eindhoven takımına karşı UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesinde iki maçta da kaybeden sarı kırmızılılar, Avrupa macerasına devam etmek için St. Johnstone maçı oldukça önemli.

Mücadeleyi heyecanla bekleyen futbolseverler de internette bu maçın detaylarını araştırmaya başladı. İşte merakla beklenen St. Jhonstone – Galatasaray maçının ayrıntıları…

St. Johnstone – Galatasaray maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda rövanş maçı olan St. Johnstone – Galatasaray mücadelesi saat 21.00’de başlayacak. McDiarmid Park Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi, Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Treimanis’in yardımcılıklarını ise Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs yapacak. Karşılaşma, D Smart GO ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

ST. JOHNSTONE: Clark, Kerr, Gordon, McCart, Brown, McCann, Davidson, Craig, Booth, Kane, O'Halloran.
GALATASARAY: İsmail, Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Kerem, Berkan, Feghouli, Arda, Diagne.

YENİ RAKİP RANDERS

Galatasaray, turu geçmesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

FORVETTE DEĞİŞİM

Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Galatasaray'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Bu nedenle erken gol bulmak isteyen Fatih Terim, son dönemde formsuzluğuyla dikkat çeken Mohamed'i kenara çekecek. İleri uçta Babel ile birlikte Diagne'ye şans verecek.

St. Johnstone – Galatasaray canlı izlemek

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesi olan St. Johnstone – Galatasaray karşılaşmasını canlı olarak izlemek adına, internette birçok araştırma yapılıyor. Ancak bu maçın resmi yayıncı kuruluşunun D Smart olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bu nedenle, D Smart GO ve Smart Spor haricindeki tüm yayınların tamamen yasadışı ve korsan yayınlar olduğunu da hatırlatmak isteriz. Siz de UEFA Avrupa Ligi maçlarını resmi yayıncı kuruluşlar aracılığı ile izleyerek suça ve suçluya ortak olmaktan kaçınabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum