Çaykur Rizespor Adanademirspor canli mac izle

Süper Lig'de 24. hafta maçları oynanıyor. Bu karşılaşmalardan biri de Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor arasındaki mücadele. Rize Adana canli izle. Çaykur Rizespor Adana Demispor maçını izle HD.

Çaykur Rizespor Adanademirspor canli mac izle
06 Şubat 2022 - 16:22
Süper Lig'in 24. haftasında heyecan devam ediyor. Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor zorlu mücadelede kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Çaykur Rizespor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Çaykur Rizespor , Süper Lig 'in 24. haftasında Adana Demirspor'u konuk ediyor. Karadeniz ekibi, 22 puanla 18. sırada. Adana temsilcisi ise 37 puanla 4. basamakta. Son 6 maçından 1 galibiyet çıkarabilen Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi, evinde kazanıp yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyor.

Vincenzo Montella'nın takımı son 8 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Zirve hattında bulunan Mavi Şimşekler, zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp fire vermeden yoluna devam etmeyi amaçlıyor.

İSTATİSTİKLER

Adana Demirspor'u konuk ettiği 10 resmi maçın sadece birini kaybeden Çaykur Rizespor (7G 2B), tek mağlubiyetini Ocak 2013'te 1. Lig'de aldı (1-2).

Çaykur Rizespor ile oynadığı son beş resmi maçın sadece birini kazanabilen Adana Demirspor (1B 3M), tek galibiyetini bu sezonun ilk yarısındaki Süper Lig karşılaşmasında aldı (3-1).

Evinde oynadığı son sekiz Süper Lig maçının birini kaybeden Çaykur Rizespor (6G 1B), tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada Gaziantep FK'ya 1-0 mağlup olarak aldı.

Adana Demirspor, Süper Lig'in 23'üncü maçları itibarıyla en fazla gol attığı (35), en az mağlubiyet aldığı (6) ve 3 puanlı sisteme göre en fazla puan topladığı (37) sezonu yaşıyor.

Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son üç maçı kaybeden Çaykur Rizepsor, lig tarihinde bu şekilde üst üste dört yenilgi almadı.