Çukur 101. Yeni bölüm (4. Sezon 8. bölüm) fragmanı yayınlandı mı, haftaya neler olacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 26 Ekim Pazartesi akşamı 100. Bölümüyle (4. Sezon 7. bölüm) izleyicilerin karşısına çıktı. Çukur son bölümü izleyenler, 101. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Çukur 101. Yeni bölüm (4. Sezon 8. bölüm) fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölümde haftaya neler olacak? Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde büyük bir yıkıma neden olmuştur. Cengiz ise Yamaç'tan bunun sorumlularını bulmasını istemektedir. Çukur’da haftaya neler var?

Çukur 101. Yeni bölüm (4. Sezon 8. bölüm) fragmanı yayınlandı mı, haftaya neler olacak?
19 Ekim 2020 - 21:47
Show TV ekranlarının ve Pazartesi akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Çukur’da heyecan devam ediyor. Çukur 100. Bölüm (4. Sezon 7. bölüm) 26 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilere yine nefes kesen anlar yaşattı. Çukur’un son bölümünde, Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde büyük bir yıkıma neden olmuştur. Cengiz ise Yamaç'tan bunun sorumlularını bulmasını istemektedir. Yamaç, Çukur’u korumak adına hamlelerini yapmaya başlarken karşısında yine mahalleliyi bulacaktır. Cumali'yi aklamak adına Arık’ın kaçırılması olayının peşine düşen Yamaç, gizli adamın kimliğine ulaşacaktır. Vartolu bir yandan Yamaç’a yardımcı olurken bir yandan da ailenin Yamaç’ı daha fazla suçlamaması adına elinden ne geliyorsa yapmaktadır. Yamaç’ın Nedim’in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği macera ise şimdiden merak konusu olmuştur.
Çukur 100. Bölümünü izleyen izleyiciler 101. Bölümde neler olacağını da şimdiden merak eder oldu. Çukur 101. Bölümde neler olacak? Çukur 101. Yeni bölüm (4. Sezon 8. bölüm) fragmanı yayınlandı mı?
ÇUKUR 101. BÖLÜM FRAGMANI
Çukur 101. Fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman sayfamız güncellenecektir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum