Çukur 94. yeni bölüm (3. Sezon 27. bölüm) fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv ekranlarının efsane dizilerinden biri olan Çukur, 93. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Çukur dizisinin 93. Bölümü biter bitmez bir sonraki bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Çukur 94. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 94. Bölüm yayınlanacak mı? Yeni bölüm var mı? İşte detaylar…

Çukur 94. yeni bölüm (3. Sezon 27. bölüm) fragmanı yayınlandı mı?
21 Nisan 2020 - 00:05
Corona virüsü nedeniyle birçok dizi yeni bölümlere ara verdi. Show Tv’nin efsane dizilerinden Çukur ise verilen aranın ardından ekranlara yeniden döndü. Çukur dizisi 20 Nisan Pazartesi akşamı 93. Son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. 93. Bölüm biter bitmez dizinin bir sonraki bölümü de merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanını internette araştırmaya başlayan izleyiciler, haftaya yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını da merak ediyor. Çukur yeni bölüm yayınlanacak mı? Çukur 94. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
Çukur dizisi bu akşam 3. sezon 26. bölüm (93. bölüm) ile ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki son bölümü oyuncuların evlerinde çekildi. Selim ve Cumali ile arasını düzeltmek isteyen Yamaç'ın, Vartolu'yu arayarak yardım istediği tanıtımda, Azer ve Karaca'nın görüntülü konuşması dikkat çekiyor. Peki Çukur 94. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ÇUKUR 94. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Çukur dizisinin 94. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldiğinde haberimizde yer alacak.
ÇUKUR YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?
Corona virüsü nedeniyle ara verilen dizinin yeni bölümleri ekranlara gelmeye başladı. Çukur 93. Bölümden sonra 94. Bölümle de izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum