Çukur 95. yeni bölüm (4. sezon 2. bölüm) fragmanı izle?

Show TV ekranlarının ve pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Çukur, 7 Eylül Pazartesi akşamı 94. Bölümle (4. yeni sezon 1. bölüm) ekranlara geldi. Çukur dizisinin yeni sezon ilk bölümü biter bitmez sonraki bölüm de merak konusu oldu. Çukur 95. yeni bölüm (4. Sezon 2. bölüm) fragmanı yayınlandı mı? işte detaylar…

Çukur 95. yeni bölüm (4. sezon 2. bölüm) fragmanı izle?
07 Eylül 2020 - 23:19
Show TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başaran Çukur dizisi, yeni bölümleriyle yayınlanmaya başladı. 4. sezona merhaba diyen Çukur dizisinin 94. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Çukur 94. bölümü izleyenler, bir sonraki bölümde neler olacağını da merak ediyor. Çukur 95. bölüm fragmanını görmek isteyenler, konuyu internette araştırmaya başladı. Çukur 95. bölüm (4. sezon 2. bölüm) fragmanı yayınlandı mı? işte detaylar…
ÇUKUR 4. SEZON 1. BÖLÜM ÖZETİ
Çukur, en büyük düşmanıyla savaşa girmek üzeredir. Emir’in Erdenetler hakkında yaptığı haber Çukur ve Erdenetleri bir kez daha karşı karşıya getirecek.
Yamaç ve Arık kozlarını birebirde paylaşırken Yamaç, en büyük Erdenet’in dikkatini çekecek. Erdenetler ve Çukur arasındaki savaşta bütün dengeleri değiştirecek kişi olan Cengiz, Yamaç hakkında önemli bir karar verecek.
Cengiz’in Yamaç hakkındaki planı büyük merak uyandırırken Arık’ın bir sonraki hamlesi ise Yamaç’ı yüzleşmeye en korktuğu şeyle karşı karşıya getirmek olacak.
Koçovalıların evinde düğün hazırlıkları sürerken Karaca’nın kendi kaderini çizmek için kurduğu gizli planlar Azer dahil herkesin hayatını etkileyecek.
Ailesini bir arada tutmak ve mahallesini korumak için her şeyi yapan Yamaç’ın aylardır kaçtığı kabusla yüz yüze geldiği anlar nefesleri kesecek.
ÇUKUR 95. YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Çukur dizisinin 4. sezon 1. bölüm biter bitmez sonraki bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Çukur 4. sezon 2. bölüm fragmanını yukarıdaki bağlantıya tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum