Dedektif tutarak aldatıldığını ispatladı! Melis Gürsoy kimdir?

Galatasaray eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy’un oğlu Ali Gürsoy’un eşi Melis Gürsoy, özel bir dedektif tutarak aldatıldığını ispatladı. Eşinin kendini aldattığını ispatlayan Melis Gürsoy, sosyal medyanın gündemine oturdu. Melis Gürsoy kimdir?

Dedektif tutarak aldatıldığını ispatladı! Melis Gürsoy kimdir?
04 Nisan 2020 - 12:51
Galatasaray eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy’un büyük oğlu Ali Gürsoy ile eşi Melis Gürsoy’un 12 yıllık evliliği bitiyor. Boşanmak için mahkemeye başvuran Melis Gürsoy’un, eşi tarafından aldatıldığı, bunu da dedektif tutarak ispatladığı iddia edildi. Melis Gürsoy, sosyal medyada gündem oldu. Melis Gürsoy kimdir? İşte detaylar…
İHANETİ DEDEKTİFLE ORTAYA ÇIKARDI
Sabah Gazetesinden Bülent Cankurt, haberine göre: 12 yıllık evliliğini ihanet nedeniyle bitirme kararı alan Melis Gürsoy, kendisini aldattığından şüphelendiği eşinin peşine dedektif taktı. Dedektif, kısa süre sonra Ali Bey'in eşini aldattığını, fotoğraf ve video kayıtlarıyla ortaya çıkardı. Evlilikteki ikinci kadının kim olduğu henüz bilinmezken kadının Ali Gürsoy'dan 10 yaş büyük olduğu ve 9 yaşındaki bir kızının olduğu ortaya çıktı.
MELİS GÜRSOY KİMDİR?
Sanayici ve iş kadını. Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi. 1978’de İstanbul’da doğdu. Lise öğrenimini 1996’da Özel Işık Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite öğrenimine Boston’da devam etmiştir.
2000 yılında Mount Ida College İşletme Bölümü’nden mezun olan Gürsoy, profesyonel iş yaşamına Ak-Pa Tekstil İhracat Pazarlama A.Ş.’de başlamıştır. Melis Gürsoy, Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulunda görev yapmaktadır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum