Destan Akkız'ın annesi Alaca Hatun kimdir? Alaca Hatun gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında Salı akşamlarının sevilen dizisi Destan’da Akkız’ın annesi Alaca Hatun merak konusu oldu. Destan Akkız’ın annesi Alaca Hatun kimdir, gerçek adı nedir, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Alaca Hatun gerçek tarihte var mıdır?

Destan Akkız'ın annesi Alaca Hatun kimdir? Alaca Hatun gerçek adı nedir?
24 Mayıs 2022 - 19:35
Destan dizisi ATV ekranlarında Salı akşamları yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen dizi, reytinglerdeki başarısını da gün geçtikçe yükseltiyor. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar gibi isimlerin yer aldığı dizi, izleyicilerin beğenisini topluyor.

Salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasına adını yazdırmayı başaran dizi, dizi severleri de adeta ekranlarının başına kilitliyor. Dizide, merak edilen konu ve oyuncular da internet ortamının en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Merak edilen oyunculardan biri de Ebru Şahin’in canlandırdığı Akkız karakterinin annesi Alaca Hatun oldu. Peki, Akkız’ın annesi Alaca Hatun kimdir, gerçek adı nedir?

Destan Akkız annesi Alaca Hatun kimdir?

Destan dizisinde Sema Şimşek’in hayat vereceği Akkız annesi Alaca Hatun dikkat uyandırdı.

Sema Şimşek kimdir?

Şimşek, 26 Şubat 1976 tarihinde Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde dünyaya geldi. Sekiz yaşında Türkiye’ye dönen oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesini kazansa da devam edemedi.

Lise yıllarında mankenliğe başlayan Sema Şimşek, 1994 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer aldı.Yaklaşık 6 yıl boyunca Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Tataroğlu karakterini canlandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum