E-data Teknoloji eşit dağıtım mı, oransal mı, borsa işlem kodu nedir? Edata hangi bankalarda var?

E-data Teknoloji’nin halka arzının SPK tarafından onaylanmasıyla birlikte, yatırımcılar da bu şirketin halka arzına katılmak adına detayları araştırmaya başladı. E-data Teknoloji halka arz ne zaman, borsada işlem kodu nedir? E-data Teknoloji oransal dağıtım mı, eşit dağıtım mı, kaç lot verir? E-data hangi bankalardan alını? İşte tüm detaylar…

E-data Teknoloji eşit dağıtım mı, oransal mı, borsa işlem kodu nedir? Edata hangi bankalarda var?
28 Haziran 2021 - 21:16
Halka arzı onaylanan E-data Teknoloji’nin talep toplama tarihleri kesinleşti. Geçtiğimiz hafta yayınlanan SPK Bülteni’nde şirketin halka arzına onay çıkmıştı. Onayın ardından merakla beklenen halka arz tarihleri de belli oldu. Yatırımcılar ise merakla bu tarihleri araştırıyordu. Öte yandan merak edilen diğer konular da E-data Teknoloji’nin halka arzında borsa işlem kodu ve hisse fiyatlarıydı. Araştırılan tüm konuların yanıtlarını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Teknoloji distribütörü E-Data Teknoloji, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) onay aldı. E-Data Teknoloji Pazarlama AŞ’nin 13 milyon TL nominal değerli payları, pay başına 6.00 TL fiyattan halka arz edilecek.

Halka arz sürecinde E-Data Teknoloji payları için 29-30 Haziran tarihlerinde eşit dağıtım yöntemiyle talep toplanacak. Şirket, sermaye artırımı yöntemiyle gerçekleştireceği halka arzdan sağlanacak kaynağın tamamını şirketin organik ve inorganik büyümesinde işletme sermayesi olarak kullanacak.

E-data halka arz eşit mi oransal mı?

E-data Teknoloji’nin halka arzında eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Şirketin halka arzına katılan tüm yatırımcılar eşit oranda lot sahibi olacak.

E-data hisse fiyatı 6 TL olarak belirlendi. 29-30 Haziran tarihlerinde 2 gün boyunca talep toplama işlemi gerçekleşecek. Ardından belirlenecek bir tarihte de şirketin hisseleri #EDATA kodu ile borsada işlem görmeye başlayacak. E-data halka arzına tüm bankalar ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlanabilecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum