Eren Bülbül'ün hayatı film oluyor

Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatı film oluyor. Film hakkındaki detaylar ise belli olmaya başladı. İşte çekimine başlanacak olan filmin konusu ve hikayesi.

Eren Bülbül'ün hayatı film oluyor
03 Aralık 2020 - 16:50
11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında bir çatışma çıkmış ve çıkan çatışmada, teröristlerin yerini kolluk kuvvetlerine gösteren 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik şehit olmuştu. Yapımcı Mustafa Uslu iki şehidin hayatını bir filmde toplamaya karar verdi. Ünlü yapımcı Uslu, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in hayatını beyaz perdeye taşıyacak.
'Ayla', 'Müslüm', 'Çiçero' ve 'Naim' filmleri ile büyük bir başarıya imza atan ünlü yapımcı Mustafa Uslu, bu kez 2017 yılında 15 yaşındayken Trabzon’da şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hikayesini beyaz perdeye taşıyor.
Mustafa Uslu'nun TRT ortaklığında çekecek olduğu 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini Özer Feyzioğlu yönetecek.
Senaryosunu Mert Dikmen ile Özer Feyzioğlu'nun kaleme aldığı film Çin’de 15 yaşında bir çocuğun fabrikada ürettiği kurşunun hikayesiyle başlıyor. O kurşun daha sonra 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün evinin önünde ölümüne neden oluyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum