Eski Ak Parti Kayseri milletvekili İyi Parti'ye mi geçiyor?

24. Dönem Kayseri Milletvekili eski Ak Partili Pelin Gündeş Bakır, son zamanlarda İyi Parti’yi öven çıkışları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Bakır, bu kez attığı twitle İyi Parti’ye resmen yeşil ışık yaktı.

Eski Ak Parti Kayseri milletvekili İyi Parti'ye mi geçiyor?
02 Haziran 2021 - 12:26
Haber: Ahmet SARIKUŞ / Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 24. Dönem Kayseri Milletvekili seçilen Pelin Gündeş Bakır, partisine muhalif çıkışlar yapması nedeniyle 9 Aralık 2019 tarihinde Ak Parti’den ihraç edilmişti. Sosyal medyada sürekli paylaşımlarda bulunan eski Kayseri Milletvekili Bakır, zaman zaman Ak Parti’yi eleştirse de kimi zaman İyi Parti’ye övgüler dizmeye devam ediyordu.

Daha önce yaptığı “İyi Parti, iktidarın en güçlü alternatifidir! Milletin tek ümididir!” paylaşımı ile gündeme gelen Bakır, son paylaşımında ise İyi Parti ve Meral Akşener’e bir yeşil ışık daha yaktı.



Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İyi Parti’nin Grup Toplantısına atıfta bulunan Pelin Gündeş Bakır, “Bugün İyi Parti Grup Toplantısında konuşan çay üreticisi Avni Bey’in konuşması bir harikaydı. Gerçekleri ilk ağızdan dinledik. Meğer, Sayın Meral Akşener gibi Milletimize kulak veren, hatta kürsüyü dahi Milletimizle paylaşan bir yöneticiye ne çok hasretmişiz! Şu karanlık ve puslu havada İyi Parti grup toplantıları yaşama sevincimiz oldu, karanlığa güneş gibi doğdu!” dedi.



Pelin Gündeş Bakır’ın yaptığı paylaşımlar üzerine, kendisinin kısa zaman içerisinde siyasete yeniden döneceği ve tercih edeceği partinin de İyi Parti olacağı kanaati oluştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum