FB Frankfurt canli izle

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, kendi evinde Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ise Fenerbahce FB Frankfurt canlı izle aramaları yapıyor.

FB Frankfurt canli izle
09 Aralık 2021 - 20:55
UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon ülkemizi temsil takımlardan biri olan Fenerbahçe, D Grubu'nda son maçına çıkıyor.

Ülker Stadyumu'nda Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımı ile kozlarını paylaşan sarı lacivertli ekibin, gruptan çıkma şansı kalmamıştı.

Fenerbahçe bu maçtan galip ayrılmak ve camiaya moral depolamak istiyor. Ülker Stadyumu'ndaki maç saat 21.45'te başladı.

Sarı lacivertlilerin bu zorlu 90 dakikası, EXXEN Spor'dan naklen yayınlanıyor.

Mücadelenin başlaması ile birlikte futbolseverleri de heyecan sardı ve maçın ayrıntıları internette de sıkça aranmaya başladı.

İşte temposu ve heyecanı yüksek olması beklenen mücadelenin detayları...

Grup aşamalarında 3. Olan UEFA Konferans Ligi’ne gitmeye hak kazanan sarı lacivertli takım, bu maçtan galip ayrılmak ve prestij yakalamak istiyor. Maçın ayrıntıları da internette aranmaya başladı. Futbolseverler bu maçın detaylarını araştırıyor.

Vitor Pereira’nın öğrencileri, bir önceki maçta elenmiş ve Süper Lig’e odaklanmıştı. Sarı lacivertli ekip, ligde oynadığı son maçta Çaykur Rizespor karşısında farklı galibiyet aldı. Bu mücadeleden de galip ayrılmanın hedeflerini yapan sarı lacivertliler, daha sonra Konferans Ligi’ne odaklanacak.

İlk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Berke, Min-Jae, Serdar, Szalai, Nazım, Novak, Sosa, Zajc, Pelkas, İrfan Can, Berisha

Frankfurt: Trapp, Chandler, Tuta, Ndicka, Jakic, Hasebe, Sow, Kamada, Kostic, Hauge, Borre

Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, yarın saat 20.45'te başlayacak. Müsabaka, Exxen dijitalden canlı yayımlanacak.

Sırp hakem yönetecek!

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi 6. hafta maçında sahasında Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. Karşılaşmayı Sırbistan Futbol

Federasyonu'ndan Srdjan Jovanovic yönetecek.

9 Aralık Perşembe akşamı sahamızda oynanacak maçta hakem Jovanovic’in yardımcılıklarını Uroš Stojković ve Milan Mihajlović yapacak. Mücadelenin 4. hakemi Momčilo Marković oldu. VAR da ise Mario Zebec var.

İstatistikler

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt arasında oynanan iki Avrupa kupası maçı da berabere bitti (2006/07'de 2-2 & 2021/22'de 1-1).

Alman takımlarını konuk ettiği altı Avrupa kupası maçının hiçbirini kazanamayan Fenerbahçe (2B 4M), son karşılaşmada Gladbach'a 3-0 mağlup oldu (2012/13 Avrupa Ligi).
Avrupa Ligi'nin 2021/22 sezonunda oynadığı beş maçta da yenilmeyen Eintracht Frankfurt (3G 2B), Avrupa kupaları tarihinde sadece 2018/19 gruplarını namağlup tamamladı (6G).

Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı iki iç saha maçını kazanamayan Fenerbahçe, bu turnuvada daha uzun bir galibiyet hasreti yaşamadı (ön elemeler hariç).

Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı beş maçta 5 puan toplayan Fenerbahçe (1G 2B 2M), turnuva tarihinde bir grup aşamasını en az 8 puanla tamamladı (2018/19). Sarı-lacivertli ekip, Kupa 2 tarihinde ilk kez bir turnuvaya grup aşamasında veda etti.