Fenerbahçe Al Shamal maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Katar Ligi takımlarından Al Shamal ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Fenerbahçe Al Shamal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Al Shamal maçı hangi kanalda yayınlanacak?
29 Haziran 2022 - 08:53
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Elemesinde oynayacağı Dinamo Kiev maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Jorge Jesus’u takımın başına getiren sarı lacivertliler, kadrosunu da şimdiye dek yaptığı 3 transfer ile güçlendirdi.

Bruma, Lincoln Henrique ve Emre Mor’la takımı güçlendiren Sarı Lacivertli ekip, şimdiye dek 2 hazırlık maçı oynamıştı. Shkupi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, daha sonra Tirana ile karşılaşmış ve rakibini 4-0 mağlup etmişti. Temmuz ayında Dinamo Kiev ile çok önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor.

Jorge Jesus’un öğrencileri, bu kez Katar temsilcilerinden Al Shamal ile karşılaşıyor. Sarı kanaryanın oynayacağı bu maç, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından da yakından takip ediliyor. Maç öncesi detaylar ve istatistikler gibi birçok konu da internette araştırılmaya başladı. Fenerbahçe – Al Shamal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

FENERBAHÇE - AL SHAMAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Al Shamal Maçı bu akşam oynanacak. Mücadele saat 18:00’de başlayacak. Fenerbahçe Al Shamal maçı Fenerbahçe YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
Yapılan açıklamada, ‘29 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’de Al Shamal ile oynayacağımız hazırlık maçı canlı yayınla sadece Fenerbahçe YouTube Katıl'da!’ denildi.

FENERBAHÇE'DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI ÇİFT ANTRENMAN İLE DEVAM ETTİ

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanı salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular, koşu ve ısınma çalışmaları gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolculardan ilk grup dayanıklılık koşuları yaparken, diğer grupta yer alan oyuncular ise çabukluk çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü. Günün ilk antrenmanı, taktiksel çalışmalarla tamamlandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum