Fenerbahçe Al Shamal Youtube Katıl canlı taraftarium24 izle

Dinamo Kiev ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi hazırlık maçlarına devam eden Fenerbahçe, bu kez Katar’ın Al Shamal takımı ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Al Shamal hazırlık maçı youtube katıl canlı kaçak izle şifresiz naklen justin tv selçuksports bedava kralbozguncu ücretsiz mekan tv seyret.

Fenerbahçe Al Shamal Youtube Katıl canlı taraftarium24 izle
29 Haziran 2022 - 17:15
Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, sezonu erken açmıştı. Takımın başına tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus’u getiren sarı lacivertli ekip, hazırlıklarına da hız kesmeden devam ediyor. Daha önce iki hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor.

Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşacak olan sarı kanarya, bu maça son derece önem vererek hazırlanıyor. Fenerbahçe, bu turu geçerek bir üst tura çıkmak ve daha sonra da adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmak istiyor.

BU KEZ RAKİP KATAR’DAN

Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçına Katar’ın Al Shamal takımıyla çıkıyor. Sarı lacivertliler daha önce çıktığı iki hazırlık maçından Shkupi ile berabere kalmış ve Tirana’yı da 4-0 mağlup etmişti. Sarı Kanarya’nın Al Shamal takımıyla yapacağı mücadele saat 18.00’de başlayacak. Can Bartu Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma Fenerbahçe Youtube Katıl’dan naklen yayınlanacak.
 
FENERBAHÇE – AL SHAMAL CANLI İZLE

Fenerbahçe ile Al Shamal arasında oynanacak olan hazırlık maçı, Fenerbahçe Youtube Katıl’dan canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için siz de Youtube Katıl abonesi olarak canlı olarak takip edebilirsiniz.

İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI AVUSTURYA'DA

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe, ikinci etap çalışmaları için 1-7 Temmuz'da Avusturya'nın Graz şehri yakınlarında bulunan Bad Radkersburg bölgesinde yapacak.

RAKİPLER PARTİZAN VE MOL FEHERVAR

Sarı Lacivertliler, 2 Temmuz Cumartesi günü Sırbistan ekibi FK Partizan ve 6 Temmuz Çarşamba günü Macaristan ekibi Mol Fehervar ile hazırlık maçı yapacak. TSİ 18.30'da başlayacak her iki karşılaşma da Graz kentindeki Merkür Arena Stadı'nda oynanacak.