Fenerbahçe Antalyaspor canlı şifresiz izle

Süper Lig’in 2. Haftası yine muhteşem bir maça sahne oluyor. FEnerbahçe ile Antalyaspor Ülker Stadyumu’nda karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısında her iki takım da temposu yüksek bir oyun ortaya koyuyor. Fenerbahçe Antalyaspor canlı şifresiz izle.

Fenerbahçe Antalyaspor canlı şifresiz izle
22 Ağustos 2021 - 21:44
Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor’u konuk ediyor. Ülker Stadyumu’ndaki mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Ligin ilk haftasında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan sarı-lacivertliler, taraftarlarının önünde galibiyet serisine başlamak istiyor. Antalyaspor ise 1-1’lik Göztepe beraberliğinin ardından sezonun ilk galibiyetini arıyor.

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR MAÇI İLK 11'LERİ

FENERBAHÇE: Altay, Min Jae, Tisserand, Attila, Nazım Sangare, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu, Osayi - Samuel, Muhammed Gümüşkaya, Mbwana Samatta

ANTALYASPOR: Boffin, Güray, Veysel, Naldo, Bünyamin, Nuri, Poli, Fredy, Amilton, Ghacha, Wright

FENERBAHÇE’DE EKSİK ÇOK

Hafta içinde Helsinki’yi 1-0 yenerek Avrupa Ligi’nde gruplar için büyük bir adım atan Fenerbahçe’de sakatlıklar can sıkıyor. Bu maçta sakat olan Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci takımlarını yalnız bırakacak.

MESUT ÖZİL YEDEK

Fenerbahçe’nin HJK Helsinki ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ve 62’nci dakikada yerini genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya’ya bırakan Mesut Özil, FTA Antalyaspor ile oynanan karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Pereira, Mesut Özil’in yerine Muhammed Gümüşkaya’yı sahaya sürdü.

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA LİGDE İLK KEZ 11’DE

Fenerbahçe’nin HJK Helsinki’yi 1-0 yendiği maçın 65’inci dakikasında kaydettiği golle takımına galibiyeti getiren 20 yaşındaki futbolcu Muhammed Gümüşkaya, ligde ilk kez sarı lacivertli formayla ilk 11’de sahaya çıktı. Sarı lacivertli taraftarlar maç öncesinde Muhammmed Gümüşkaya’ya sevgi gösterilerinde bulundu.

KİM İLK KEZ SAHADA

Fenerbahçe’nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak lisansını bir süre çıkartamadığı Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae, lisansının çıkartılmasının ardından ilk kez kadroda yer aldı ve teknik direktör Vitor Pereira oyuncuyu ilk 11’de sahaya sürdü.