Fenerbahce canli maci izle hd

Fenerbahçe Alanyaspor canli mac izle HD şeklinde futbolseverler araştırma yapıyor. Fenerbahce canli maci izle HD.

Fenerbahce canli maci izle hd
13 Mart 2022 - 19:26
Alanyaspor Fenerbahçe Selçuk Sports justin tv taraftarium24 canlı şifresiz maç izle
Süper Lig’de heyecan Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki mücadele ile sürüyor.

Fenerbahçe’nin Alanyaspor deplasmanında 3 puan aradığı mücadele, futbolseverler tarafından da internette araştırılıyor. Alanyaspor Fenerbahçe kralbozguncu bedava canlı şifresiz kaçak korsan yayın taraftarium24 iptv naklen maç izle şeklinde araştırmalar da yoğunlaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bu hafta 1 puan gerisinde bulunan Alanyaspor’a konuk oluyor. Sarı lacivertli ekip, ligi en iyi sırada bitirmenin hesaplarını yaparken Alanyaspor deplasmanında da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Alanyaspor da Fenerbahçe bu maçtan alacağı puan ya da puanlarla yakalamak ve hatta üste çıkmak istiyor. Mücadeleye az bir zaman kala futbolseverler de bu zorlu maçın heyecanına ortak olmak istiyor. Maçın ayrıntıları ise internet ortamında sıkça araştırılmaya başladı. İşte merakla beklenen Alanyaspor Fenerbahçe mücadelesinin detayları haberimizde…

ALANYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

13 Mart Pazar günü Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak Alanyaspor - Fenerbahçe maçı, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek, Video Yardımcı Hakem olarak ise Arda Kardeşler görev alacak. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

11'LER:

Fenerbahçe: Altay, Min-Jae, Serdar, Szalai, Osayi-Samuel, Crespo, Ozan, Zajc, Mesut Özil, Rossi, Serdar Dursun

Alanyaspor: Marafona, Umut, Efecan, Efkan, Awaziem, Novais, Milunovic, Emre, Juanfran, Furkan, Tayfur

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarı-lacivertli ekipte 3 futbolcu, Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maç men cezası alan Mert Hakan Yandaş, bu akşam takımdaki yerini alamayacak.
Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve bir maç men cezasına çarptırılan İrfan Can Kahveci de müsabakada görev yapamayacak.

Bu 2 oyuncunun yanı sıra sakatlığı süren Ferdi Kadıoğlu da karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Filip Novak, Luiz Gustavo ve Enner Valencia'nın ise kadroya dahil edilmesi bekleniyor.