Fenerbahce canli

Fenerbahçe Tirana ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Fenerbahce Tirana canli maci izle Hd.

Fenerbahce canli
25 Haziran 2022 - 18:30
Fenerbahçe - KF Tirana hazırlık maçı... Jorge Jesus ile ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında Arnavutluk şampiyonu KF Tirana ile karşı karşıya geliyor. Bu mücadelenin skor takibini haberimizden yapabilirsiniz.

Jorge Jesus ile ilk hazırlık maçında Kuzey :Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında Arnavutluk şampiyonu KF Tirana ile karşı karşıya geliyor.

FENERBAHÇE KF TİRANA HAZIRLIK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA ŞİFRELİ Mİ?

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi 2. hazırlık maçına çıkıyor. Sarı lacivertli ekip, geçtiğimiz sezon Arnavutluk Ligi'ni şampiyon tamamlayan KF Tirana ile karşı karşıya geliyor. Can Bartu Tesisleri'nde oynanan mücadele saat 18.00'de başladı. Karşılaşma Fenerbahçe YouTube Katıl üyelerine canlı yayınlanıyor.

Ligini 73 puanla en yakın rakibine 10 puan fark atarak şampiyon tamamlayan KF Tirana, 64 gol atarak ligin en golcü takımı oldu. Buz özelliğinin yanı sıra oynadığı 36 mücadelede kalesinde 27 gol gördü. Takımın en golcü ismi Taulant Seferi, rakip filelere 19 gol gönderirken, 23 yaşındaki genç forvet Redon Xhixha 14 gole imza attı.

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile karşılaştı. Mücadeleden 2 - 2 beraberlikle ayrılan sarı lacivertlilerin gollerini yeni transferlerden Lincoln Henrique ve genç oyuncu Muhammed Gümüşkaya attı.