Fenerbahçe'de Alexis Sanchez sesleri!

Santrafor transferi yapılması için sosyal medyayı adeta ayağa kaldıran Fenerbahçe taraftarı, gündüz saatlerinde Arsenal’in yıldız futbolcusu Lacazette’yi gündeme getirmişti. Bu kez de bir dönem Arsenal’de forma giyen Şilili forvet Alexis Sanchez’in transfer edilmesi için yönetime seslendi.

Fenerbahçe'de Alexis Sanchez sesleri!
24 Ağustos 2021 - 23:07
2021-202 sezonuna santraforda Serdar Dursun ve Samatta ikilisi ile başlayan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. Serdar Dursun’un sakatlanması ve Samatta’nın performansından yeterli verim alınamaması üzerine Teknik Direktör Vitor Pererira da hücum bölgesine takviye yapılması gerektiğini belirtmişti.

Bu kapsamda harekete geçen yönetim, birçok futbolcu için dünyanın çeşitlerin liglerinden takımlarla temas kurmaya devam ediyor. Yönetim çalışmalarını sürdürürken taraftarların da heyecanlı ve sabırsız bekleyişi kendini belli ediyor.

Sosyal paylaşım platformunda sürekli paylaşımlarda bulunan sarı lacivertli taraftarlar, gündüz saatlerinde Mesut Özil’in eski takımından arkadaşı Lacazette için hem yönetime hem de Özil’de çağrıda bulunmuştu.
Bu kez de daha önce Arsenal’de forma giyen yıldız futbolcu Alexis Sanchez sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarı kanaryaya gönül veren taraftarlar, Başkan Ali Koç’a seslenerek transfer çağrılarında bulunmaya da devam ediyor.

Alexis Sanchez kimdir?

Alexis Sánchez, 19 Aralık 1988 tarihinde Tocopilla, Şili'de dünyaya geldi.  Futbola 2003 senesinde Cobreloa altyapısında başlayan Sánchez, ilk profesyonel sözleşmesini de 2004 senesinde aynı takımla imzaladı.   2004-06 yılları arasında Cobreloa forması ile çıktığı 47 maçta 12 gol bulan Sanchez, 2006 senesinde Serie A'nın en köklü kulübü Udinese'ye transfer oldu. 

Biraz tecrübe kazanması gerektiğini düşünen kulüp yöneticileri tarafından 2006-07 sezonunda Colo- Colo'ya, 2007-08 sezonunda ise River Plate'ye kiralandı.  Yeterince tecrübe kazandığına karar veren kulüp idarecileri tarafından kulübe geri çağrılan Sánchez, 2011 senesinde buradan ayrılana dek forma giydiği 95 maçta 20 gol bularak kulüp taraftarlarını sevindirdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum