Fenerbahçe – Dinamo Kiev justin TV Beinsports Selçuksports bedava izle

Fenerbahçe son hazırlık maçında Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile karşılaşıyor. Mücadeleyi canlı olarak naklen takip etmek isteyen futbolseverler internette canlı yayın linki arıyor. Fenerbahçe dinamo Kiev canlı bedava izle. Fenerbahçe dinamo Kiev hazırlık maçı selçuksports taraftarium24 justin tv jestyayın kralbozguncu naklen şifresiz ücretsiz kaçak yayın izle.

Fenerbahçe – Dinamo Kiev justin TV Beinsports Selçuksports bedava izle
04 Ağustos 2021 - 18:31
2021 -2022 sezonu öncesinde çıktığı hiçbir hazırlık maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, lig öncesi son hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i konuk ediyor. Fenerbahçe – Kiev mücadelesi öncesinde sarı lacivertlilerde şok bir gelişme yaşandı.

Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün kadro dışı kaldığı ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak yürütecekleri duyuruldu. Kulüpten yapılan bu açıklamanın ardından ise Fenerbahçe’de özellikle sol bekte Caner’in yerine oynaması beklenen Novak’ın Kiev karşısında göstereceği performans merakla bekleniyor.
Saat 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Dinamo kiev karşılaşması, Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Mücadele, TRT spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe , yeni sezon öncesi son hazırlık maçında geçtiğimiz sezon Ukrayna'da şampiyonluğa ulaşan Dinamo Kiev’i ağırlayacak. Vitor Pereira, bu karşılaşmada oyuncularının son durumunu görme şansı yakalayıp, 15 Ağustos’ta başlayacak lig öncesi birçok isimle ilgili kararını verecek. Ukrayna Ligi’nde ilk maçında Veres Rivne’yi 4-0 mağlup eden Dinamo Kiev’de Mircea Lucescu’nun yedek ağırlıklı bir kadroyla takımını sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe - Dinamo Kiev hazırlık maçı bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

5 hazırlık maçında yenilgi yüzü görmedi

Önceki 5 hazırlık maçında yenilgi yüzü göremeyen Fenerbahçe, bu süreçte 4 galibiyet elde etti. Csikszereda'yı 2-0, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni 4-0 ve Greuther Fürth'ü 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, tek beraberliğini PEC Zwolle karşısında 2-2'lik skorla aldı.

Biletler 80 TL’den satışa sunuldu

Passolig üzerinden 80 TL’den satışa sunulan Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda takip etmek isteyen taraftarların HES kodları girişte ve bilet alımı esnasında kontrol edilecek.

FENERBAHÇE KİEV MAÇINI TRT SPOR EKRANLARINDAN CANLI OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum