Fenerbahçe Dinamo Kiev justin tv taraftarium24 inat tv mekan tv canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Fenerbahçe ile Dinamo Kiev Polonya’da karşılaşıyor. Mücadele için heyecan dorukta. Maçın ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlikle sonuçlandı. Fenerbahçe Dynamo Kiev maçı canlı kaçak yayın korsan bedava donmadan Beinsports selçuksports naklen jestyayın kralbozguncu noyan mekan tv inat tv ücretsiz izle şeklinde araştırmalar yapılıyor.

Fenerbahçe Dinamo Kiev justin tv taraftarium24 inat tv mekan tv canlı maç izle
20 Temmuz 2022 - 22:02
Bu sezon güçlü bir kadro ile üç kulvarda yarışmak isteyen Fenerbahçe, ilk resmi maçına Dinamo Kiev karşısında çıkıyor. Geçen sezon ligi ikinci sırada bitiren sarı lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Ukrayna temsilcisi ile eşleşmişti. Polonya’da oynanan mücadelenin ilk yarısında Fenerbahçe’nin üstün futbolu dikkatlerden kaçmadı.

Maçın ilk yarısında rakibine nazaran oyunu elinde bulunduran Fenerbahçe, golcüleri ile skor üstünlüğüne yaklaşsa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Sarı Lacivertli ekip, maçın ikinci yarısında gol ya da goller bularak mücadeleden galibiyetle ayrılmak ve önümüzde hafta oynanacak olan rövanş maçında tur için elini güçlendirmek istiyor.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Maçın başlaması ile birlikte mücadele hakkında detaylı araştırmalar başlamıştı. Maçın ayrıntıları ve maç öncesi istatistikler de internette sıkça araştırılan konulardan biri.
Devler liginin nefes kesen mücadelesini internet üzerinden canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler de araştırmalarını yoğunlaştır. Dinamo Kiev Fenerbahçe maçının ayrıntıları haberimizde…

Dinamo Kiev-Fenerbahçe 11'ler:

Dinamo Kiev: Bushchan, Kedziora, Zabarnyi, Popov, Dubinchak, Sydorchuk, Shaparenko, Tsygankov, Verbic, Buyalskiy, Besedin

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Willian Arao, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia

Rövanş ne zaman?

Çift maçlı eleminasyon sisteminin uygulanacağı turda rövanş 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Jorge Jesus, sezonun ilk resmi sınavını veriyor

Fenerbahçe'ye, özlediği Süper Lig şampiyonluğu ve Devler Ligi'nde gruplara kalma hedefini gerçekleştirmek için gelen teknik direktör Jorge Jesus, sezonun ilk resmi sınavını bu akşam veriyor. Jesus, Sarı-Lacivertliler'le birlikte Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçında, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Polonya'da karşılaşıyor. Kiev temsilcisi karşısında tüm hazırlıklarını yapan Jesus, "İyi başlamak ve iyi devam etmek çok önemli. Rakibimiz, Avrupa'da deneyimli bir isim. Her ne kadar zor bir dönem geçirseler de en az bizim kadar kazanmak isteyecekler. Artık hedefe kilitlenme zamanı. İyi bir oyun ve skorla hedefimiz, 27 Temmuz'da evimizdeki rövanşa avantajlı gitmek olacak" yorumunu yaptı.