Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 EXXEN canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kader maçına çıkan Fenerbahçe, kendi evinde Dinamo Kiev’i konuk ediyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler de araştırmalara yoğunluk verdi. Fenerbahçe Dinamo Kiev canlı maç kaçak yayın selçuksports justin tv korsan kralbozguncu inat tv donmadan ücretsiz mekan tv netspor77 bedava naklen şifresiz maç izle şeklinde araştırmalar yapılıyor. Jojobet TV FB Dynamo Kiev maçını noyan ücretsiz seyret.

Fenerbahçe Dinamo Kiev taraftarium24 EXXEN canlı maç izle
27 Temmuz 2022 - 18:02
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. Ön Eleme Turu heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe için heyecan dorukta. Sarı lacivertliler, berabere kaldıkları maçın rövanşında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına karşı mücadele ediyor.

Temsilcimiz, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak ve bir üst tura çıkmak istiyor. Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki ilk karşılaşma, 0-0 eşitlikte sonuçlanmıştı. Jorge jesus'un öğrencileri Polonya'da oynanan ilk mücadelede adeta varını yoğunu ortaya koymuş ancak rakip fileleri bir türlü havalandıramamıştı. Sarı lacivertliler rakip kalede birçok kez gol denemesi yapmış ancak gol atma başarısı gösterememişti. İki ayaklı maçın ilk müsabakasında Sarı kanaryalar rakibini adeta kendi sahasına gömdü.

Şimdi ise sıra rövanş maçına geldi. Fenerbahçe, Kadıköy'de oynayacağı maç için tüm hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini bekleyen sarı lacivertli ekibin taraftarları da heyecanla saat 20.00'ı bekliyor. Merakla araştırılan Fenerbahçe - Dinamo Kiev mücadelesi için detayları haberimizde bulabilirsiniz. İşte dev karşılaşmanın ve sonucu da bir hayli merak konusu olan Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı hakkında detaylar.

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa'nın, kulüpler bazında en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nin 2. Ön Eleme Turu’nda bu akşam kader gecesi. Temsilcimiz Fenerbahçe, rakibi Dinamo Kiev ile saat 20.00'da karşı karşıya gelecek. Mücadele Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Maçı naklen EXXEN Spor dijital ekranlarından takip edebilirsiniz. Fenerbahçe Kiev maçını İtalyan hakem Massimiliano Irrati yönetecek.

Kim Min-jae, Napoli'de

Fenerbahçe geçen sezon Kore'den transfer ettiği Kim Min-jae’yi Napoli'ye gönderdi. Sarı lacivertli ekip rakibi Kiev'le oynadığı ilk mücadelede de oyuncusundan yararlanamamıştı. Sarı kanarya, Min-jae’nin transferinden 18 milyonun üzerinde gelir elde etti. Temsilcimizde bu akşamki stoperde Tiesserand ve Attila Szalai’nin ilk 11’de başlaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Tiesserand, Szalai, Ferdi, İrfan Can, Willian Arao, İsmail, Lincoln, Valencia, Rossi

Dinamo Kiev: Bushchan, Kedziora, Popov, Zabarnyi, Dubinchak, Sydorchuk, Verbic, Shaparenko, Tsygankov, Buyalskyy, Besedin

Fenerbahçe – Dinamo Kiev canlı maç izle

Mücadele öncesinde maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, internette araştırmalara başladı. Ancak bu karşılaşma yalnızca EXXEN ekranlarından izlenebilir.