Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24 selçuksports canlı maç izle

Süper Lig’de 32. Haftanın maçları oynanıyor. Bu hafta dev derbiye sahne oluyor. Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy’de karşılaşıyor. Futbolseverler bu maçı, Fenerbahçe Galatasaray kralbozguncu naklen donmadan internetten bedava kesintisiz donmadan canlı kaçak korsan justin tv jestyayın inattv izle şeklinde araştırıyor.

Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24 selçuksports canlı maç izle
10 Nisan 2022 - 20:21
Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı dünya derbilerinden biri, tüm Türkiye’den heyecanla takip ediliyor.

İsmail Kartal’ın öğrencileri, ligde ikinci sıraya çıkmak için Konyaspor’un da puan kaybettiği haftada fırsat tepmek istemiyor. Galatasaray da kötü giden bir sezonu taraftarlına bu maçtan alacakları üç puan ile unutturmanın hesaplarını yapıyor.

Maçın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverleri de heyecan sardı. Bu zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmak isteyenler, maçın ayrıntılarını internette araştırmaya başladı. İşte sonucu bir hayli merak konusu olan nefeslerin tutulduğu Fenerbahçe Galatasaray derbisinin ayrıntıları.

Fenerbahçe - Galatasaray ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadı'nda oynanacak derbi, saat 20.30'da başlayacak. Hakem Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği karşılaşma, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı 11'leri

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Min-Jae, Serdar, Ferdi, Zajc, Crespo, İrfan Can, Mert Hakan, Rossi, Serdar Dursun

Galatasaray: Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Babel, Kerem Aktürkoğlu, Gomis

Fenerbahçe'de sakat cezalı yok!

Fenerbahçe’de Galatasaray maçı öncesinde sakat veya cezalı oyuncu yer almıyor. Sarı-lacivertlilerde yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile Ozan Tufan ise bu önemli karşılaşmada görev alamayacak isimler olacak

Fenerbahçe 2016'dan beri kazanamıyor

Fenerbahçe, başkan Ali Koç dönemindeki kötü serileri bitirmek istiyor. Galatasaray’a son 2 yıldır evinde yenilen Fenerbahçe, taraftarlı ilk derbide galip gelmek için sahaya çıkacak. 21 yıllık sahasındaki yenilmezlik serisini unvanını 2019 yılında kaybeden sarı-lacivertliler, Kadıköy’deki en son galibiyetini 2016 yılında Robin van Persie’nin golleriyle almıştı. Sorasında evinde onadığı 4 maçın 2’sini kaybeden Fenerbahçe, 2 maçta sahadan mutlu ayrılan taraf oldu.