Fenerbahçe - Greuther Fürth canlı şifresiz selçuksports youtube justin tv izle

Fenerbahçe hazırlık maçında Bundesliga takımlarından Greuther Fürth ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Greuther Fürth maçını izlemek isteyen futbolseverler ise canlı yayın linki aramaya başladı. Fenerbahçe Greuther Fürth maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Greuther Fürth canlı şifresiz bedava izle. Greuther Fürth justin tv kesintisiz donmadan izle. Greuther Fürth selçuksports taraftarium24 kralbozguncu Youtube izle!

Fenerbahçe - Greuther Fürth canlı şifresiz selçuksports youtube justin tv izle
31 Temmuz 2021 - 17:20
Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Almanya Bundesliga takımlarından Greuther Fürth ile karşılaşıyor. Beşinci hazırlık maçında Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının performansının nasıl olacağını da büyük bir merakla bekliyor. Fenerbahçe Greuther Fürth maçı hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. İşte Fenerbahçe’nin Greuther Fürth maçı hakkındaki detayları…

Fenerbahçe - Greuther Fürth maçı ne zaman?

31 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Greuther Fürth hazırlık maçı saat 19.00'da başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın yalnızca doğu ve batı tribünleri satışa çıkarılırken, bilet fiyatlarının 80 TL olduğu açıklandı. Taraftarların stada girişte HES kodları da kontrol edilecek. Yeni sezon öncesi 4 hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe, 4 Ağustos Çarşamba günü de Dinamo Kiev'i konuk edecek.

Vitor Pereira’yı fazlasıyla kızdırdı

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi 3. hazırlık maçında Hollanda’nın PEC Zwolle takımı ile karşılaştı. Kanarya, 2-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu durum, Vitor Pereira’yı fazlasıyla kızdırdı. Portekizli teknik adam, dünkü idmandan önce takımla bir toplantı yapıp uyarılarda bulundu. Pereira, “Maçtaki ilk 60 dakikalık bölümden memnunum. İyi oynadık, gelişmekte olduğumuzu gösterdik. Ancak son 30 dakikadaki oyun, yapılan hatalar ve yenilen goller kabul edilemez” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Greuther Fürth maçını canlı olarak TRT spor ekranlarından izleyebilirsiniz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum