Fenerbahçe – Kasımpaşa Beinsports HD 1 canlı şifresiz izle, selçuksports, justin tv, taraftarium24 bedava izle

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Şampiyonluk adaylarından biri olan Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Kasımpaşa Justin tv bedava şifresiz izle. Fenerbahçe Kasımpaşa taraftarium24 naklen izle. Fenerbahçe Kasımpaşa jestyayın korsan izle. Fenerbahçe Kasımpaşa taraftartv korsan kaçak yayın izle. Fenerbahçe Kasımpaşa kralbozguncu selçuksports ip tv lig tv izle. Fenerbahçe Kasımpaşa ücretsiz donmadan izle.

Fenerbahçe – Kasımpaşa Beinsports HD 1 canlı şifresiz izle, selçuksports, justin tv, taraftarium24 bedava izle
25 Nisan 2021 - 20:09
Süper Lig’in heyecanı 37’nci hafta karşılaşmaları ile sürüyor. Ligde bu hafta şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetle kapattı. Kendi evinde Kayserispor’u ağırlayan Beşiktaş maçtan 3-1’lik net skorla ayrılırken Galatasaray’a deplasmanda Antalyaspor’u tek golle geçti.
Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşma ise Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanıyor. Mücadelenin başlamasına az bir zaman kala maç hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. Futbolseverler Fenerbahçe – Kasımpaşa karşılaşmasının detaylarını internette araştırıyor.
Fenerbahçe – Kasımpaşa maçı detayları
Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan Süper Lig’in 37’nci hafta mücadelesi Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşma, Beinsports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.
İstatistikler
Kasımpaşa'yı konuk ettiği son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (7G 2B), son mağlubiyetini Kasım 2009'da aldı (1-3).
Kasımpaşa'nın Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (27) ve gol yediği (84) rakibi Fenerbahçe.
Süper Lig'de çıktığı son 21 maçın sadece üçünü kaybeden Fenerbahçe (14G 4B), bu mağlubiyetlerin tamamını sahasında aldı (vs Galatasaray, Göztepe & Gençlerbirliği).
Muhtemel 11’ler
Fenerbahçe:  Harun, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia
Kasımpaşa:  Ramazan, Hadergjonaj, Brecka, Luckassen, Haddadi, Sadiku, Drinkwater, Hajradinovic, Bistrovic, Varga, Thelin
Fenerbahçe – Kasımpaşa canlı izle
Futbolseverler, Süper Lig’in 37’nci hafta mücadelesi Fenerbahçe – Kasımpaşa maçını izlemek için internet üzerinden bedava canlı yayın linkleri araştırıyor. Ancak, Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşunun Beinsports olduğunu, Beinsports haricindeki tüm yayınların ise tamamen yasadışı ve korsan yayınlar olduğunu hatırlatmak isteriz. Siz de Süper Lig maçlarını Beinsports üzerinden takip edin, suça ve suçluya ortak olmayın.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum