Fenerbahce Kayserispor canli izle

Süper Lig’de kazanmak isteyen Fenerbahçe, ligin 12. haftasında kendi evine Yukatel Kayserispor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Kayserispor canli izle.

Fenerbahce Kayserispor canli izle
07 Kasım 2021 - 18:42
Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftada galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile karşılaşıyor. Ülker Stadyumu’ndaki mücadeleyi kazanmak isteyen sarı lacivertli ekip, hanesine 3 puan yazdırmak ve kötü gidişata da son vermek istiyor.

Yukatel Kayserispor da rakibi karşısında kazanmanın ve hanesine 3 puan yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Ülker Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma için geri sayım başladı. Futbolseverler de heyecanla maçı bekliyor ve internette araştırıyor. Her iki takımın da kazanmak adına sahada olacağı karşılaşmada heyecan ve temponun da yüksek olması bekleniyor.

Maçın detayları…

Süper Lig’in 12. haftasındaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’ndaki mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlk 11’ler

FENERBAHÇE: Berke, Szalai, Min Jae, Tisserand, Nazım, Ferdi, Mert Hakan, Zajc, İrfan, Meyer, Berisha.

KAYSERİSPOR: Lung, Ramazan, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim, Campanharo, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

FENERBAHÇE’DE 6 EKSİK
Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde cezası devam eden Bright Osayi-Samuel, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Serdar Aziz, Enner Valencia, Luiz Gustavo ve Mesut Özil de bu mücadelede takımını yalnız bırakacak.

4 İSİM KART CEZASI SINIRINDA

Fenerbahçe’de Yukatel Kayserispor karşılaşması öncesinde 4 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Sarı-lacivertlilerde 3’er sarı kartı bulunan oyunculardan Filip Novak, Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş, kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yanı sıra sakatlığı bulunan ve karşılaşmada forma giymesi beklenmeyen Luiz Gustavo da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.