Fenerbahce Kayserispor canli izle

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçları oynanıyor. Fenerbahçe de deplasmanda Kayserispor'a konuk oluyor. Fenerbahçe Kayserispor canli mac izle. FB Kayseri macini canli izle HD.

Fenerbahce Kayserispor canli izle
02 Nisan 2022 - 15:40
Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Her iki takım da mücadeleden galibiyetle ayrılmak isterken futbolseverler de zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmak adına maçın ayrıntılarını araştırmaya başladı.

Maçın 11’leri

Kayserispor: Lung, Onur Bulut, Hosseini, Mert, Carole, Campanharo, Abdulkadir Parmak, Kemen, Emrah, Cardoso, Gavranovic

Fenerbahçe: Altay, Novak, Min Jae, Serdar Aziz, Osayi, Crespo, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Mensah dışında eksik yok

Sarı-Kırmızılılar, bu sezon 4 kez İstanbul takımlarını ağırladı ve söz konusu mücadelelerin tamamını kazandı. Söz konusu periyotta Kayserispor, Kasımpaşa'yı 2-0, Galatasaray 'ı 3-0, Karagümrük'ü 2-1 ve Başakşehir'i de 1-0 yendi. Şimdi de Kayseri, evinde devirdiği İstanbul takımlarının arasına bir yenisini daha eklemek istiyor. Bu arada Kayseri'de Bernard Mensah dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Fenerbahçe'de son durum...

Ligde oynadığı son 6 müsabakada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe, 53 puanla 3. sırada yer alıyor. Süper Lig'de 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda 38 puan toplayan Yukatel Kayserispor ise haftaya 14. sırada girdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

İki takım arasında ligde oynanan 51 müsabakada Fenerbahçe 31, Yukatel Kayserispor 9 galibiyet aldı, 11 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-Lacivertliler 112 kez fileleri havalandırdı, Kayseri temsilcisi ise 53 gol kaydetti.

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında Kayseri'de oynanan 25 lig maçında deplasman ekibi, 12 galibiyet aldı, 7 müsabaka berabere sonuçlandı. Kayserispor ise 6 kez sahadan galip ayrıldı.