Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe Kayserispor ile karşılaşıyor. Ülker Stadyumu’ndaki mücadele futbolseverler tarafından da heyecanla bekleniyor. Fenerbahce Kayserispor canli izle aramaları da yapılmaya başladı.

Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle
07 Kasım 2021 - 17:13
Süper Lig’de 12. hafta maçları oynanıyor. Hafta içi oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında rakibi karşısında 3-0’lık net bir galibiyet alan Fenerbahçe, bu kez kendi evinde Yukatel Kayserispor’u ağırlıyor. Sarı lacivertliler bu mücadeleyi kazanmak ve ligin zirvesinden kopmamak istiyor.

Kayserispor da son haftaların yükselişte olan takımlarından biri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. İki takımın mücadelesinde heyecanın ve temponun da yüksek olması bekleniyor. İşte merakla beklenen Fenerbahçe Kayserispor maçının detayları…

Maçın detayları..

Saat 19.00’daki Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Maç Beinsports HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan puan çıkaramayan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde ise son oynadığı Royal Antwerp maçından 3-0 galip ayrıldı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor mücadelesini kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor.

Fenerbahçe, geride kalan 11 maçta topladığı 19 puanla 7. basamakta bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek üç maçlık galibiyet hasretine son veren Yukatel Kayserispor ise 14 puanla 13. sırada yer alıyor.

Muhtemel 11’ler
Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min-jae, Szalai, Nazım, Mert Hakan, Sosa, Ferdi, İrfan Can, Berisha, Rossi
Kayserispor: Lung, Ramazan, Hosseini, Kolovetsios, Carole, İbrahim, Campanharo, Emrah, Kemen, Thiam, Gavranovic

İstatistikler
Kayserispor'u konuk ettiği son dört Süper Lig maçında 5 puan kaybeden Fenerbahçe (2G 1B 1M), aynı puanı daha önceki 12 karşılaşmada bırakmıştı (10G 1B 1M).

Kayserispor'un Süper Lig deplasmanlarında en fazla mağlubiyet aldığı (12) ve gol yediği (46) rakibi Fenerbahçe. Sarı-lacivertli ekibe konuk olduğu 16 Süper Lig maçında da kalesini gole kapatamayan Kayserispor, bu karşılaşmaların 14'ünde 2+ gole izin verdi.