Fenerbahce Kayserispor selçuksports justin tv taraftarium24 şifresiz canlı izle

Hafta içi oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçından mutlu dönen Fenerbahçe, bu kez Süper Lig’de kendi evinde Yukatel Kayserispor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Kayserispor maçını izlemek isteyen futbolseverler de bu zorlu 90 dakikayı internette aramaya başladı. Fenerbahce Kayserispor maçı canlı izle kralbozguncu Beinsports justin tv selçuksports taraftarium24 izle şifresiz canlı bedava.

Fenerbahce Kayserispor selçuksports justin tv taraftarium24 şifresiz canlı izle
07 Kasım 2021 - 18:39
Süper Lig’de 12. haftanın maçları devam ediyor. Beşiktaş’ın Trabzonspor’a yenildiği, Galatasaray’ın da Fatih Karagümrük ile berabere kaldığı haftada, Fenerbahçe evinde Yukatel Kayserispor ile karşılaşıyor.
Ligde son 3 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Sarı lacivertli ekip, Kayserispor ile oynayacağı maçtan 3 puan çıkarmak ve camiayı mutlu etmek istiyor.

Vitor Pereira liderliğinde sezona başlayan sarı kanarya, bu sezon mutlaka şampiyon olmak istiyor. UEFA Avrupa Kupası’nda hafta içi 4. maçına çıkan Fenerbahçe, deplasmanda muhteşem bir performans ile Royal Antwerp’i 3-0 mağlup etmişti. Sarı kanaryada bu kez hedef lig.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve son haftalarda oynadığı futbol ile adından söz ettiren Kayserispor da evine eli boş dönmek istemiyor. Sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe’yi deplasmanda yenmek ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Maçın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de bu müsabakanın ayrıntılarını araştırmaya başladı. İşte merakla beklenen Fenerbahçe Kayserispor maçının detayları…

Maçın detayları…
Süper Lig’in 12. haftasındaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’ndaki mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlk 11’ler

FENERBAHÇE: Berke, Szalai, Min Jae, Tisserand, Nazım, Ferdi, Mert Hakan, Zajc, İrfan, Meyer, Berisha.

KAYSERİSPOR: Lung, Ramazan, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim, Campanharo, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde cezası devam eden Bright Osayi-Samuel, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Serdar Aziz, Enner Valencia, Luiz Gustavo ve Mesut Özil de bu mücadelede takımını yalnız bırakacak.