Fenerbahce maci canli izle

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Slavia Prag ile karşılaşıyor. Fenerbahce maci canli izle HD.

Fenerbahce maci canli izle
24 Şubat 2022 - 23:00
Slavia Prag Fenerbahçe maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Slavia Prag'ı konuk edecek. Bu karşılaşmadan farklı galibiyet elde etmesi halinde bir üst tura çıkma şansı yakalayacak olan Fenerbahçe, tüm kozlarını sahaya yansıtacak.

Heyecan dolu mücadele öncesi Slavia Prag Fenerbahçe maçı ilk 11 kadrosu belli oldu. Peki, Slavia Prag Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? İşte, Slavia Prag Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi ve ilk 11 kadrosu.

Slavia Prag Fenerbahçe maçı, Sarı Lacivertli temsilcimizin UEFA Konferans Ligi'ndeki ilerleyişinde kritik bir önem arz edecek.

İlk maçta rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, Slavia Prag karşısında üstünlük sağlayarak bir üst tura çıkmaya çaba gösterecek.

Peki, Slavia Prag Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler.

İLK 11'LER

Slavia Prag: Mandous, Bah, Ousou, Kacharaba, Dorley, Traore, Holes, Schranz, Plavsic, Olayinka, Sor

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Tisserand, Szalai, Sosa, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Ferdi, Serdar Dursun

SLAVİA PRAG FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Konferans Ligi rövanş maçında Slavia Prag, Fenerbahçe'yi konuk edecek. 24 Şubat Perşembe günü saat 23.00'da oynanacak mücadele, Exxen üzerinden canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag maçı öncesi yaptığı açıklamada turu geçeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve golcü oyuncu Serdar Dursun UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.