Fenerbahçe Mol Fehervar maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Hazırlık maçlarına Avusturya’da devam eden Fenerbahçe, Mol Fehervar ile karşılaşacak. Fenerbahçe – Mol Fehervar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda naklen yayınlanacak, şifresiz mi?

Fenerbahçe Mol Fehervar maçı hangi kanalda yayınlanacak?
05 Temmuz 2022 - 12:20
UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç öncesinde hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, daha önce çıktığı 4 hazırlık maçından 1 beraberlik 3 galibiyetle ayrılmıştı.

Avusturya’da kampta olan Fenerbahçe, son olarak Partizan ile karşılaşmış ve mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Bu kez Mol Fehervar ile mücadele edecek olan sarı kanaryanın bu maçı, futbolseverler tarafından da merakla araştırılıyor.

Daha önce 6 Temmuz Çarşamba (yarın) oynanacağı açıklanan karşılaşma Sarı-Lacivertli ekibin planlamasındaki değişiklik nedeniyle bugüne alındı. Kulüpten yapılan açıklamada, maç bileti alan taraftarların biletlerinin geçerliliğini koruduğu, maça gelemeyecek taraftarlara bilet iadesi yapılacağı belirtildi. Avusturya'daki ilk maçında dolu tribünler önünde Partizan'ı 1-0'la geçen Kanarya, taraftarlarının desteğiyle Mol Fehervar'ı da mağlup edip moral depolamayı amaçlıyor.

Fenerbahçe-Mol Fehervar maçı ne zaman? Fenerbahçe-Mol Fehervar hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Merkür Arena'da oynanacak Fenerbahçe-Mol Fehervar hazırlık maçı bugün oynanacak ve TSİ 19.30'da başlayacak. S Sport ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

3 galibiyet, 1 beraberlik

Avusturya kampı öncesi İstanbul'da 3 hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe, ilk karşılaşmasında Kuzey Makedonya Şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kaldı. İkinci mücadelesinde Arnavutluk Ligi Şampiyonu Tirana'yı 4-0 yenen Sarı Lacivertliler, üçüncü maçında Katar ekibi Al Shamal'ı 4-2 mağlup etti. Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’ya geçen Kanarya, buradaki ilk maçında Partizan'ı 1-0'la geçti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum