Fenerbahçe Olimpiyakos (Olympiakos): (0-3) Geniş özet EXXEN Youtube izle

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. Maçında temsilcimiz Fenerbahçe Yunanistan’ın Olimpiyakos takımını konuk etti. Sarı lacivertliler mücadeleden 3-0 mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe 1 puanda kalırken, Olympiakos puanını 6’ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe Olimpiyakos (Olympiakos): (0-3) Geniş özet EXXEN Youtube izle
30 Eylül 2021 - 21:17
UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında heyecan bu hafta oynanan mücadelelerle devam etti. D Grubu’nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, ilk hafta maçında Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaşmış ve karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırmıştı.

2. hafta Yunanistan’ın Olympiakos takımını Ülker Stadyumu’nda konuk eden sarı kanarya, bu karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve 1 puanda kaldı. Sarı lacivertli takımı net skorla yenen Yunan temsilcisi ise puanını 6’ya yükselterek grup liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe - Olimpiakos maçının ilk 11'leri

Fenerbahçe: Altay, Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Pelkas, Valencia
Olympiakos: Vaclik, Masouras, Ba, Papasthathopoulos, Cisse, Reabciuk, A. Camara, M. Camara, Bouchalakis, Onyekuru, Tiquinho

Olimpiyakos’ta maçın ilk golü 6. Dakikada Tiquinho’dan geldi. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca, ilk yarı Olympiyakos’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sarı lacivertliler, karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı ve tempolu başladı. İlk yarının başlarında net pozisyonlar yakalayan Fenerbahçe’de Pelkas’ın bir şutu da direkten döndü. Gol arayan Fenerbahçe savunmada açıklar verince, 62. Dakikada Georgios Masouras durumu 2-0’a getirdi. Maçın kapanış perdesi ise yine Georgios Masouras 68. Dakikada geldi.

Yunan ekibi bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe ise 1 puan ile 3. Sırada yer alıyor.

Maçın özeti için tıklayın

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum