Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, kendi evinde Yunanistan’ın Olympiakos takımını ağırlıyor. Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11’ler!

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
30 Eylül 2021 - 13:26
UEFA Avrupa Ligi’nde 2. Hafta heyecanı başlıyor. İlk hafta mücadelesinde deplasmanda Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaşan Fenerbahçe, bu karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Sarı lacivertli takımın bu kez, komşu ülke takımı Olympiakos ile kozlarını paylaşıyor.

Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele için heyecanlı bekleyiş de başladı. Sarı lacivertlilerin, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması ve yoluna daha emin adımlarla devam etmesi bekleniyor.

Ülker Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez yönetecek.
Sarı-lacivertliler, müsabaka öncesi Süper Lig'de Hatay deplasmanından galip ayrılarak haftayı lider kapatmış ve moral depolamıştı. Konuk Olympiakos ise ilk maçında Royal Antwerp'i 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Avrupa'da 234. randevu

Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 234. kez sahne alacak.
Avrupa kupalarında 45. sezonunu geçiren sarı-lacivertli takım, oynadığı 233 karşılaşmada 86 galibiyet, 49 beraberlik ve 98 mağlubiyet yaşadı.
Bu maçlarda fileleri 291 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 341 gol gördü.

Muhtemel 11’ler
Fenerbahçe: Altay, Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Berisha, Pelkas
Olympiakos: Vaclik, Karbownik, Cisse, Sokratis, Reabciuk, A. Camara, M'Vila, Bouchalakis, Onyekuru, M. Camara, El Arabi

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışamayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Marcel Tisserand karşılaşmada forma giyemeyecek. Geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle son antrenmanda yer almayan Mesut Özil'in durumu ise belirsiz. Teknik direktör Vitor Pereira, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

Olympiakos'ta ise Garry Rodrigues, Kostas Fortounis ve Ruben Semedo'nun sakatlıkları sürüyor. Hafif sakatlığı bulunan Pierre Kunde'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum