Fenerbahce Rizespor canli izle

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahce ile Rizespor kozlarını paylaşıyor. Fenerbahce Rizespor canli izle HD.

Fenerbahce Rizespor canli izle
05 Aralık 2021 - 19:38
Spor Toto Süper Lig'de heyecan sürüyor. Fenerbahçe ile Rizespor da Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor. 

Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler de Fenerbahçe Rizespor canli izle HD aramaları yapıyor.

UEFA Avrupa ligi’nden elenen ve lige odaklanmak isteyen Fenerbahçe, kendi evinde oynayacağı bu mücadelede rakibini yenerek Trabzonspor ile arasındaki puan farkını korumak istiyor. Maçın başlamasına az bir zaman kala ayrıntılar da araştırılmaya başladı. İşte merakla beklenen Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçının detayları…

Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Süper Lig'de sergilediği performansla beklentileri karşılayamayan sarı-lacivertli takım, Çaykur Rizespor'u yenerek moral bulmak istiyor. Yaptığı müsabakalarda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, haftaya 24 puanla 4. sırada girdi.

Ligde çıktığı maçların 3'ünü kazanan, 1'inde berabere kalan ve 10'unu kaybeden Çaykur Rizespor ise 10 puanla 20. ve son sırada yer alıyor.

Son 6 maçın birini kazandı

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 6 karşılaşmada tek galibiyet alabildi.

Bu süreçte Galatasaray'a üstünlük kuran sarı-lacivertliler, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve İttifak Holding Konyaspor'a mağlup oldu. Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor ve Göztepe ile de berabere kaldı.

Söz konusu maçlarda 8 kez fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 11 gole engel olamadı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır ile Enner Valencia sakatlıkları; Miha Zajc, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci ise cezaları nedeniyle bu maçta görev yapamayacak.

Çaykur Rizespor'da ameliyat olan Ronaldo Mendes kadroda yer alamayacak. Hafta boyunca takımla çalışan Gökhan Gönül'ün ise ağrılarının devam etmesi nedeniyle kadroda yer alması beklenmiyor.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Tisserand, Kim, Szalai, Luiz Gustavo, Crespo, Pelkas, Mert Hakan, Mesut, Serdar

Çaykur Rizespor:  Gökhan Akkan, Fabricio, Selim, Holmen, Cemali, Sabo, Djokovic, Umar, Boldrin, Boyd, Pohjanpalo

İstatistikler

Çaykur Rizespor ile oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, lig tarihinde rakibini üst üste altı kez mağlup edemedi.

Fenerbahçe'ye konuk olduğu son 18 Süper Lig maçını kazanamayan Çaykur Rizespor (3B 15M), son galibiyetini Mayıs 1981'de aldı (3-2).

Fenerbahçe, 1991/92'den bu yana ilk 14 maçlar itibarıyla 2018/19'un (14 puan) ardından en düşük puanda kaldığı sezonu yaşıyor (24).

Bu sezon deplasmanda oynadığı yedi Süper Lig maçını da kaybeden Çaykur Rizespor, 2000 senesinden bu yana bir sezonun ilk sekiz dış saha karşılaşmasında puan alamayan üçüncü takım olabilir (2003/04'te Bursaspor ve 2015/16'da Eskişehirspor).