Fenerbahce Shkupi canli izle

Fenerbahce hazırlık maçında Shkupi ile karşılaşıyor. Fenerbahce Shkupi canli mac izle. FB Shkupi macini canli izle HD.

Fenerbahce Shkupi canli izle
22 Haziran 2022 - 17:42
Fenerbahçe Shkupi maçı canlı yayın kanalı futbolseverlerin gündemindeki yerini aldı. Sarı lacivertli taraftarlar hazırlık maçı öncesinde maçı naklen takip etmek için hazırlıklarını tamamladı. Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi takımı ile hazırlık maçına çıkacak Kanarya hazırlandı.

Fenerbahçe Shkupi maçı canlı izle linki taraftarla paylaşıldı. Bu noktada maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri de merak konusu. Peki, Fenerbahçe Shkupi canlı yayın izle hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Shkupi canlı izle şifresiz!

Fenerbahçe hazırlık maçında Kuzey Makedonya temsilcisini ağırlıyor. Sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan FB, Jorge Jesus ile sıkı bir hazırlık süreci geçiriyor. Hazırlık maçı için Fenerbahçe Shkupi maçı canlı izle ekranı maçı şifresiz takip etmek isteyenlerin gündemindeki yerini aldı.

Fenerbahçe Shkupi maçı canlı yayın kanalı ve saati merak konusu olurken muhtemel 11'ler de araştırılıyor. Fenerbahçe Shkupi canlı yayın izle taraftarlar ile paylaşıldı. İşte Fenerbahçe Shkupi canlı izle!

FENERBAHÇE – SHKUPİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi arasındaki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde oynanacak olan mücadele, Fenerbahçe Youtube Katıl ekranlarından naklen yayınlanacak.

19 TEMMUZ’DA ZORLU SINAV!

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelelerine katılabilmek adına ilk sınavını 19 Temmuz tarihinde verecek. Sarı lacivertli ekip Türkiye’nin yakından tanığı isim Mircea Lucescu’nun yönettiği Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele, Ukrayna’da devam eden gerilim sebebiyle Polonya’nın Białystok şehrindeki Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma naklen EXXEN spor ekranlarında olacak.