Fenerbahçe - Shkupi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 2022-2023 sezonu hazırlıklarına erken başlayan Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile ilk sınavına çıkıyor. Sarı lacivertli ekip, Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi ile bir hazırlık maçı yapacak. Shkupi Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan naklen canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe - Shkupi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
19 Haziran 2022 - 22:40
Spor Toto Süper Lig’in 2021-2022 sezonunda ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılmaya hak kazanmıştı. Teknik Direktör Jorge Jesus’u takımın başına getiren sarı lacivertli ekip, sezona hızlı bir giriş yaptı. Kadrosunu güçlendirmeyi de sürdüren Fenerbahçe, Santa Clara’dan Lincoln Henrique ve PSV Eindhoven’dan Bruma’yu kadrosuna kattı.

Sarı lacivertli ekip, sezonun ilk resmi maçını Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Dinamo Kiev ile yapacak. Bu maçın hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, idmanlarını sürdürüyor. İlk sınavına da hazırlık maçında çıkacak olan Fenerbahçe, Shkupi ile karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe’nin oynayacağı bu maç öncesinde satışa çıkan kombineler tükenmişti. Sarı lacivertli ekibin Shkupi ile karşılaşacağı maçta nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu olurken maç hakkında detaylı araştırmalar da sürüyor.

Fenerbahçe ile Shkupi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Shkupi - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

SHKUPI - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kuzey Makedonya takımı FC Shkupi, 22 Haziran tarihinde Düzce'de Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacaklarını açıkladı. Maçın yayın saati henüz belli olmadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum