Fenerbahce Slavia Prag canli

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi ilk mücadelesinde Slavia Prag’ı konuk ediyor. Fenerbahçe Slavia Prag canli mac izle HD. FB Prag macini canli izle.

Fenerbahce Slavia Prag canli
17 Şubat 2022 - 20:23
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon büyük umutlarla başlayan ancak beklenenin çok altında kalan Fenerbahçe, Avrupa arenasında ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi’nden sonra bu kez de Konferans Ligi’nde mücadele ediyor.

Temsilcimiz, son 16 turu ilk maçında da Çek Cumhuriyeti’nin Slavia Prag takımı ile karşılaşıyor. Fenerbahçe bu mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmak ve tur için avantaj elde etmek istiyor.

Sarı lacivertlilerde hedef, Konferans Ligi’nde başarı elde ederek kötü giden sezonu unutturmak. Öte yandan temsilcimiz, ülke puanını da artırmanın ve Prag takımını mutlaka yenmenin hesaplarını yapıyor.

Maçın başlamasına artık çok kısa bir zaman kaldı. Futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmak maçın detaylarını internette araştırmaya başladı. Heyecanı ve temposu yüksek, sonucu da bir hayli merak edilen Fenerbahçe – Slavia Prag maçının ayrıntıları haberimizde…
.
FENERBAHÇE - SLAVIA PRAG İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Kim Min-Jae, Szalai, Nazım, Ferdi, Sosa, Mert Hakan, Zajc, Osayi, Pelkas, Valencia

Slavia Prag: Mandous,Ousou, Holes, Kacharaba, Schranz, Traore, Sevcik, Plavsic, Dorley, Sor, Olayinka

ÇEKYA EKİPLERİYLE 11. MÜSABAKASINI OYNAYACAK

Fenerbahçe, Çekya temsilcileriyle Avrupa kupalarında 11. kez karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertliler, 4 farklı Çekya ekibiyle Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 10 müsabakada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda 8 kez fileleri havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 18 gol gördü.