Fenerbahçe Slovacko EXXEN justin tv taraftarium24 canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Çekya temsilcisi Slovacko ile karşılaşıyor. Sarı lacivertli ekibin bu mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler araştırmalara başladı. Fenerbahçe Slovacko kaçak yayın bedava donmadan internetten korsan jestyayın matbet tv kralbozguncu jojobet tv Selçuksports noyan inat tv Netspor D Smart Sports bedava ücretsiz şifresiz canlı maç izle şeklide araştırmalar yapılıyor. Fenerbahce macini canli izle FB canli mac izle HD.

Fenerbahçe Slovacko EXXEN justin tv taraftarium24 canlı maç izle
04 Ağustos 2022 - 17:56
Spor Toto Süper Lig'in başlamasına birkaç gün kala Avrupa arenasında da maçlar devam ediyor. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Çekya temsilcisi Slovacko ile karşılaşıyor. Sarı lacivertliler bu mücadeleden galibiyetle ayrılmak ve rövanş maçında elini güçlendirmek istiyor.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya kazanmış, ancak Dinamo Kiev ile karşılaştığı maçlardan aldığı sonuçlar neticesinde turu geçmemişti. Jorge Jesus’un öğrencileri şimdi UEFA Avrupa Ligi'ne katılmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı lacivertler 2022-2023 sezonunu erken açmış ve resmi maçlar öncesinde de 6 hazırlık maçına çıkmıştı. Çıktığı 6 hazırlık maçında sarı kanarya, 1 beraberlik 5 galibiyet elde etmişti. Ancak bu başarı Şampiyonlar Ligi eleme turuna yansımadı.

Temsilcimiz şimdi Slovacko’yu elemek ve play off turuna kalmak istiyor. Sarı kanarya bu turu geçerse playoff'ta Avusturya Wien ile karşılaşacak. Temsilcimiz, daha sonra ise turu geçmesi halinde grup mücadelelerinde ülkemizi temsil edecek. Fenerbahçe'nin Slovacko ile oynayacağı maç öncesi futbolseverler de heyecanla maçın detaylarını araştırmaya başladı. Fenerbahçe'nin bu maçında heyecan ve temponun yüksek olması bekleniyor. Sarı lacivertli ekibin maç hakkındaki detayları haberimizde.

Fenerbahçe – Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Temsilcimizin Slovacko ile karşılaşacağı maç, saat 20.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu hakemlerinden Joao Pinheiro yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini ise Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak. Mücadele naklen EXXEN ekranlarından yayınlanacak.

Fenerbahçe-Slovacko muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Ertuğrul, Osayi, Szalai, Luan Peres, Ferdi, Crespo, Arao, Lincoln, Bruma, King, Rossi (Valencia)

Slovacko: Nguyen, Reinberk, Hofman, Kadlec, Doski, Havlik, Danicek, Pertzela, Travnik, Holzer, Kalabisk

Yine tıklım tıklım dolacak

Dinamo Kiev mücadelesinde Ülker Stadyumu'nu tıklım tıklım dolduran Sarı-Lacivertli futbolseverler, yaşanan yenilgiye rağmen Avrupa Ligi'nde de takımını yalnız bırakmayacak. Slovacko mücadelesi öncesinde neredeyse tüm biletlerin satıldığı bilgisine ulaşıldı. Bu doğrultuda taraftarlar yine takımları için itici güç olacak.