Fenerbahçe Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sezonu erken açan Fenerbahçe, Tirana ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Tirana hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, canlı naklen hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
25 Haziran 2022 - 15:21
Spor Toto Süper Lig’in 2021-2022 sezonunu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek adına mücadele edecek. Sarı lacivertli ekip, Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde gücünün test etmek isteyen Sarı kanarya, hazırlık maçında takımın son durumun görecek.

Geçtiğimiz hafta Shkupi ile hazırlık maçında karşılaşan Fenerbahçe, maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile ilk maçına çıkan sarı kanaryanın bu maçtaki gollerini yeni transferlerden Lincoln Henrique ve genç futbolcu Muhammet Gümüşkaya kaydetmişti.

Sarı lacivertli ekip, şimdi ikinci hazırlık maçında Arnavutluk takımlarından Tirana ile karşılaşıyor. Futbolseverlerin de yakından takip ettiği mücadelenin ayrıntıları internette sıkça araştırılıyor. Fenerbahçe Tirana maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe – Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu öncesi Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Bugün Can Bartu Tesislerinde oynanacak olan mücadele saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşma Fenerbahçe YouTube Katıl’dan canlı ve naklen olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe – Tirana canlı izle

Fenerbahçe ile Tirana arasındaki karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, internette izleme linki arıyor. Bu mücadeleyi izlemek için Fenerbahçe Youtube Katıl’a üye olmanız gerekmektedir. Ardından, maçı naklen izleyebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum