Fenerbahce Trabzonspor canli izle

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta heyecanı Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşması ile sürüyor. Fenerbahce Trabzonspor canli izle. FB Trabzon maci canli izle HD.

Fenerbahce Trabzonspor canli izle
06 Mart 2022 - 18:17
Süper Lig'de 28. haftanın en kritik maçı Kadıköy'de oynanacak, ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti almak isteyen İsmail Kartal'lı Fenerbahçe , her hafta puan farkını açmasına rağmen bununla da yetinmeyen ve rekor peşinde olan Abdullah Avcı'lı Trabzonspor'u konuk edecek.

Son 3 maçtan galip ayrılan Kanarya, Bordo-Mavili ekibi yenerek seriyi sürdürmenin hesaplarını yapıyor. İstikrarlı performansıyla şampiyonluğa koşan Fırtına ise ligin ilk yarısında mağlup ettiği rakibini evinde yenip 24 maçlık hasrete son vermek istiyor.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR 11'LER:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar, Min-Jae, Szalai, Crespo, Mert Hakan Yandaş, Zajc, İrfan Can Kahveci, Rossi, Serdar Dursun.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius

KADIKÖY KAPALI GİŞE!

Haftanın maçında Fenerbahçe, ezeli rakiplerinden Trabzonspor'u ağırlayacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmayacak.

Bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan, şampiyonluk iddiasını kaybetmesinin yanı sıra Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nden de elenen Kanarya'da buna rağmen satışa çıkarılan 44 bin biletin tamamının tükendiği öğrenildi.

Olumsuz sonuçlara rağmen takımlarının yanında olmaya devam eden Fenerbahçeli futbolseverlerin, yaklaşık 50 bin kişiyle tribündeki yerlerini almaları bekleniyor. Bunun gerçekleşmesiyle birlikte bir ilk de olacak.

İLKİ BEŞİKTAŞ MAÇIYDI...

Bu sezon ligde ilk kez Ülker Stadı dopdolu olacak. Daha önce Beşiktaş'la 2-2 berabere kalınan maçta 42 bin 589 biletli seyirci vardı. Futbolcular ve teknik heyet de lider karşısında alacakları bir galibiyetin seyircisini ne kadar çok mutlu edeceğini ve sezonun geri kalan kısmı için yepyeni bir motivasyon kaynağı oluşturacağının farkında.

3 PUANDAN ÇOK DAHA FAZLASI

Lig'de şampiyonluk umutlarını gelecek sezona bırakmak zorunda kalan Fenerbahçe için artık eldeki en önemli hedef, sezonu ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi biletini kapmak olacak.

Dün Konya'nın, Galatasaray 'la karşılaştığı, yarın da Başakşehir'in Beşiktaş'a konuk olacağı haftada Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor'u yenerek 3 puandan çok daha fazlasını almayı hedefliyor. Haftayı kârlı kapatmak isteyen Kanarya, ligde son 3 maçını da kazandı ve bu sezon 3. kez bu seriyi yakaladı.