Fenerbahce Yeni Malatyaspor maci canli izle HD

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor ligin 19. Haftasında kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı izle HD.

Fenerbahce Yeni Malatyaspor maci canli izle HD
26 Aralık 2021 - 18:12
Süper Lig’de heyecan fırtınası devam ediyor. Ligin ilk yarısının son maçında Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Karşılaşmanın başlamasına sayılı zaman kala birçok futbol sever de mücadelenin detaylarını araştırıyor. İşte merakla beklenen Fenerbahçe Yeni Malatyaspor müsabakasının detayları.

Süper Lig'in 19. haftasında heyecan devam ediyor. 2021-2022 sezonunda beklentilerden uzak bir performans sergileyen Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u Ülker Stadyumu'nda konuk edecek. Maç ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Peki, Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Saat kaçta?


FENERBAHÇE - YENİ MALATYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı 26 Aralık Pazar günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar fotomac.com.tr'de yer alacak.

FENERBAHÇE - YENİ MALATYASPOR MAÇINDA MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: BERKE, TISSERAND, KIM MIN-JAE, SZALAI, NOVAK, SOSA, ZAJC, İRFAN CAN, MESUT, OSAYI, VALENCIA

YENİ MALATYASPOR: ERTAÇ, SEMİH, SADIK, WALLACE, HADDADI, NDONG, AABID, MUSTAFA, ADEM, CHOULAR, TETTEH

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarı-lacivertli ekipte 3 futbolcu, Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek. Bireysel çalışmalarını sürdüren Altay Bayındır ile tedavileri devam eden Ferdi Kadıoğlu ve Mergim Berisha, müsabakada görev yapamayacak.