Galatasaray: 4 – Marsilya: 2 Geniş maç özeti Golleri Youtube EXXEN spor izle

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, E Grubu’nda 5. Hafta maçında Fransa’nın Marsilya kulübü ile karşı karşıya geldi. Muhteşem bir performans sergileyen temsilcimiz, karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray Marsilya 25 Kasım özet EXXEN spor Golleri maçın gollerini izle.

Galatasaray: 4 – Marsilya: 2 Geniş maç özeti Golleri Youtube EXXEN spor izle
25 Kasım 2021 - 22:46
UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray, bu akşam Fransa’nın Marsilya kulübünü adeta sahaya gömdü. Muhteşem bir performansla rakibini 4-2’lik skorla geçen Galatasaray, adını üst tura yazdırdı. Puanını 11 yapan temsilcimiz, sahada harika bir oyun ortaya koydu.

Maçın tamamlanmasının ardından Galatasaray Marsilya mücadelesinin golleri ve özeti de internette en çok araştırılan konulardan biri olmaya devam ediyor. Fatih Terim’in öğrencilerinin harika bir oyun sergileyerek rakibini yendiği ve gruptan çıkmaya hak kazandığı karşılaşmanın detayları haberimizde….

25 Kasım 2021 Perşembe akşamında saat 20.45’de başlayan Galatasaray Marsilya maçı 5-2 sarı kırmızıların üstünlüğü ile devam ediyor. Karşılaşmada Galatasaray’ın gollerini A. Cicâldău (12) D. Ćaleta-Car (30 kk) S. Feghouli (64) R. Babel (83) atarken Marsilya’nın tek golü ise A. Milik’den (68, 85) geldi.

12' GOL! Cicaldau attı... Marsilya savunması pasla çıkmak isterken Cicaldau araya girdi. Seken topla buluşan Feghouli topu savunmanın arkasına sarkan Cicaldau'ya aktardı. Ceza sahası yayının sağından içeriye giren Cicaldau kaleci ile karşı karşıya pozisyonda sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

30' GOL! Galatasaray farkı ikiye çıkarttı... Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Berkan, Kerem'i gördü. Ceza sahası yayının gerisinde topla buluşan Kerem, sağ çaprazdan ceza sahasına doğru hareketlenen Cicaldau'yu topla buluşturdu. Topla birlikte kale sahasının sağ çaprazına doğru sokulan Cicaldau'nun içeriye çevirdiği top Caleta-Car'a çarpıp ağlara gitti.



64' GOL! Feghouli attı... Kerem, orta alanda Saliba'ya baskı yaptı. Saliba'dan seken topu Diagne bekletmeden Kerem'in önüne yuvarladı. Topla birlikte sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Kerem, topu arka direğe çıkarttı. Bomboş durumda topla buluşan Feghouli, fileleri havalandırdı.

69' GOL: Penaltı atışını Milik kullandı. Muslera sağına çok iyi uzanıp topu çeldi. Ancak seken topa Milik bir kez daha dokundu ve topu ağlara gönderdi.

83' GOL! Babel topa ilk dokunuşunda golünü attı... Marcao'nun ceza sahasına doğru gönderdiği topla sol çaprazda buluşan Babel, uzak köşeye çok şık bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı.

85' GOL: De La Fuente'nin sol çaprazdan arka direğe havalandırdığı top Nelsson'dan sekti. Bu topu önünde bulan Milik, yakın mesafeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

MARSILYA: Pau Lopez, Caleta-Car, Saliba, Peres, Guendouzi, Kamara, Gueye, Gerson, Lirola, Milik, Dieng.

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Diagne.