Galatasaray Alanyaspor canli mac izle

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. GS Alanya maci canli izle HD. Galatasaray Alanyaspor maci canli yayın maç izle.

Galatasaray Alanyaspor canli mac izle
06 Şubat 2022 - 15:29
4 maçtır kaybeden, düşme hattıyla arasında 3 puanlık fark kalan Galatasaray , zorlu Alanyaspor deplasmanında çıkış peşinde.

Lige verilen arada transfer hamlelerini yapan Sarı-Kırmızılılar, güçlü rakibi karşısında 3 puan alarak hem 4 haftalık kâbus gibi seriyi bitirmek hem de alt sıralardan bir an önce kurtulmak istiyor.

Yenilerden Pena 11'de, Pulgar ve Semih kadroda olacak. Gomis'in oynaması beklenmiyor. Sahasında Galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanan Alanyaspor'da ise keyifler yerinde.

Efecan, Tayfur ve kaleci Serkan'la önceki akşam sözleşme yenileyen Güney ekibinde, Cim Bom'u İstanbul'a eli boş göndermenin planları yapılıyor.

MUHTEMEL 11’LER

Alanyaspor: Marafona, Efecan, Efkan, Eduardo, Novais, Fatih, Candeias, Emre Akbaba, Juanfran, Borja, Furkan Bayır

Galatasaray: Pena, Van Aanholt, Nelsson, Marcao, Ömer, Berkan, Taylan, Cicaldau, Emre, Kerem, Babel

Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak olan Alanyaspor - Galatasaray maçını Mete Kalkavan yönetecek. Bugün saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray'ın ayağa kalkma günü

alatasaray, Alanyaspor deplasmanında kâbustan uyanmak istiyor. Süper Lig'e verilen arada 4 önemli transfere imza atan; forvete Gomis, orta sahaya Pulgar, savunmaya Semih ve kaleye Pena takviyelerini yapan Sarı- Kırmızılılar, son 1 haftayı Antalya kampıyla geçirdi.

Kamptan direkt Alanya deplasmanına çıkan Cim Bom'da, yenilerden Pena'nın ilk 11'de başlaması, Semih ve Pulgar'ın kadroda olması bekleniyor. Pulgar'ın son idmanda hafif bir sakatlık yaşadığı, bu nedenle 11'de riske edilip edilmeyeceğine maç saatine doğru karar verileceği öğrenildi.

Gomis ise Arabistan'dan ayrıldıktan sonra çok fazla yolculuk yaptığını, hazır olmadığını ve bir sonraki Kayserispor maçında oynamayı hedeflediğini açıklamıştı.