Galatasaray Alanyaspor canli

Süper Lig'de 24. hafta maçlarından biri de Alanyaspor ile Galatasaray arasındaki mücadele oluyor. Galatasaray Alanyaspor canli izle. GS Alanya maçı canlı izle HD.

Galatasaray Alanyaspor canli
06 Şubat 2022 - 17:05
Süper Lig'in 24. haftasında heyecan devam ediyor. Alanyaspor ile Galatasaray zorlu mücadelede kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Alanyaspor - Galatasaray maçı 6 Şubat Pazar günü saat 16:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

ALANYASPOR: AWAZIEM, MEJLJA, BORJA, JUANFRAN, FATİH, DAVIDSON, UMUT, EMRE, EFECAN, ERENCAN

GALATASARAY: PENA, BOEY, NELSSON, MARCAO, AANHOLT, PULGAR, BERKAN, CICALDAU, EMRE, KEREM, GOMIS

2. RANDEVU

Alanyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de 11 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 7 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 1 müsabaka da berabere sona erdi. Aslan'ın 24 golüne, Akdeniz ekibi 13 golle cevap verdi. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadeleyi Alanyaspor 1-0 kazandı.

SON 12 KARŞILAŞMADA 1 GALİBİYET

Süper Lig'de oynadığı son 12 karşılaşmada 1 galibiyet alan Cimbom, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı. Aslan son olarak evinde Trabzonspor'a 2-1 kaybetti.

4 MAÇTIR PUAN ALAMIYOR

Galatasaray, Süper Lig'de son 4 maçta puan alamadı. Ligde son galibiyetini Antalyaspor karşısında elde eden sarı-kırmızılılar daha sonra oynadığı 4 müsabakada da mağlup oldu. Cimbom bu süreçte GZT Giresunspor, Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'a yenildi.