Galatasaray Besiktas canli izle

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Galatasaray Besiktas canli izle. GS canli mac izle. Galatasaray canli maci izle HD. Galatasaray Beşiktaş justin tv canlı izle. Galatasaray Beşiktaş jestyayın canlı maç izle. Galatasaray Beşiktaş selçuk sports canlı izle. Galatasaray Beşiktaş taraftarium24 canlı maç izle HD.

Galatasaray Besiktas canli izle
04 Kasım 2022 - 21:39
Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin 13. Haftasında derbi heyecanı yaşanıyor. Galatasaray Beşiktaş’ı konuk ediyor. Her iki takım da kazanmak ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’i yeniden takımın başına getiren Beşiktaş, Galatasaray deplasmanında çıkacağı mücadelede hanesine 3 puan yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Sarı Kırmızılı ekip de kendi sahasında çıkacağı mücadeleden galibiyetle ayrılmanın formüllerini arıyor.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev mücadele 5 Kasım 2022 Cumartesi akşamı oynanacak. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen birçok kişi de internet üzerinde izleme linki aramaya başladı. Peki, Galatasaray – Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar.

Nef Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Derbiyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Kadir Sağlam yapacak. Mücadele beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak.

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde çıktığı 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 21 puanla 12. haftayı beşinci sırada bitirdi.

Beşiktaş ise ligde oynadığı 12 müsabakanın 6'sını kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 2'sini kaybetti. Siyah-beyazlı takım, hanesine yazdırdığı 22 puanla 12. haftayı dördüncü sırada tamamladı.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: 
Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Rashica, Torreira, Oliveira, Kerem, Mertens, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Talha, Saiss, Masuaku, Salih, Souza, Gedson, Cenk, Weghorst, Redmond