Galatasaray Besiktas canli

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşıyor. Futbolseverler bu mücadeleyi Galatasaray Besiktas canli mac izle GS BJK maci canli izle HD şeklinde araştırıyor.

Galatasaray Besiktas canli
14 Mart 2022 - 19:30
Galatasaray - Beşiktaş maçı öncesi geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda dünya devi Barcelona ile Camp Nou'da 0-0 berabere kalan ve gözünü lige çeviren Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray, evinde kazanıp hem yukarılara çıkmak hem de kötü giden sezonda taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor. Önder Karaveli'li Beşiktaş ise deplasmanda 3 puanı kapıp Şampiyonlar Ligi vizesi yolunda önemli bir engeli aşmanın hesaplarını yapıyor.

Ezeli derbi öncesi son günlerde yaşanan erteleme tartışmaları yüzünden gergin bir atmosfer oluştu ancak konuşma sırası artık futbolcularda. Galatasaray - Beşiktaş maçı ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Beşiktaş maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray - Beşiktaş 11'ler:

Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Emre Kılınç, Kerem, Mostafa Mohamed.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Umut, Atiba, Can, Ghezzal, Teixeira, Kenan, Güven.

Nef Stadı'nda seferberlik

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Galatasaray Yönetimi, derbinin sorunsuz bir şekilde oynanması için yoğun çaba sarfediyor. Sarı-Kırmızılılar, bu anlamda Nef Stadyumu'na adeta yoğun bakım uyguluyor. İstanbul'da yoğun kar yağışının başladığı saatlerde zeminin üstü branda ile örtüldü. Böylece zeminin bozulması engellendi. Ancak ortaya bir sorun daha çıktı.

Gözler Gomis'te

3.5 yıllık aradan sonra Sarı-Kırmızılı camiaya geri dönen Bafetimbi Gomis, kısa sürede Cim Bom'un gol sorununu çözdü. Galatasaray, son 3 lig maçında rakip filelere 6 gol bıraktı. Fransız santrfor ise bu gollerin yarısını kaydetti. 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Beşiktaş derbisine de özel olarak hazırlandı. Gomis, hafta içinde oynanan Barcelona maçından sonra ekstra idmanlar yaptı. Yıldız oyuncu, şimdi ise atacağı gol ve gollerle galibiyetin mimarı olmak istiyor. Ayrıca derbinin Gomis için ayrı bir önemi var. Gomis, ligde 18 takıma karşı forma giyerken, sadece Beşiktaş ve Fenerbahçe 'ye gol atamadı.

Inaki Pena kaleyi bırakmıyor

Sakatlığını atlatan ve bir süredir takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Fernando Muslera'nın, Beşiktaş derbisinde kaledeki yerini alması bekleniyordu. Uruguaylı file bekçisi, yavaş yavaş form tutup, maç oynayabilecek seviyeye gelirken, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Devre arası transfer döneminde İspanyol devi Barcelona'dan kiralanan kaleci Inaki Pena, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Barcelona karşısında olağanüstü bir performans sergiledi. Hal böyle olunca Aslan'da tüm planlar değişti. Siyah-Beyazlılar ile oynanacak karşılaşmada da kalede Pena yer alacak.