Galatasaray Beşiktaş şifresiz canlı maç izle GS BJK derbisi

Süper Lig’in 13. Haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbisi için nefesler tutuldu. Bu maçı canlı izlemek isteyenler de internet ortamında araştırmalar yapıyor. Ancak beIN SPORTS kaçak yayınların önüne geçmeyi başardı. Taraftarium24 inat tv trgool ve Justin tv gibi kaçak yayın platformları artık yasaklı. Galatasaray Beşiktaş arasındaki mücadele beIN SPORS ve beIN Connect üyesi olarak izlenebilecek.

Galatasaray Beşiktaş şifresiz canlı maç izle GS BJK derbisi
05 Kasım 2022 - 18:50
Süper Lig’de heyecan fırtınası Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev mücadele ile sürüyor. Maçın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverleri de heyecan sarmış durumda. Mücadele için her şey hazır ve maç saati beklenmeye başladı. Her iki takımın da kazanmak adına sahaya çıktığı karşılaşmada heyecan ve temponun da yüksek olması bekleniyor.

Bir yanda kendi evinde oynamanın avantajını kullanmak isteyen Okan Buruk’lu Galatasaray, diğer yanda ise Şenol Güneş ile yeni hedeflerin peşinden koşmayı hedefleyen Beşiktaş. Her iki takım da kazanmak için sahada ve her iki takım da lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmasını istemiyor. Maçın başlamasına ise artık çok kısa bir zaman kaldı. Futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmanın yollarını arıyor.

Bu dev derbiyi internet üzerinden canlı olarak izlemek isteyenler de araştırmalarını yoğunlaştırmış durumda. Ancak beIN SPORTS kaçak yayınların önüne geçmeyi başardı. Taraftarium24 inat tv trgool ve Justin tv gibi kaçak yayın platformları artık yasaklı. Galatasaray Beşiktaş arasındaki mücadele beIN SPORS ve beIN Connect üyesi olarak izlenebilecek.

Galatasaray Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyenler ekranlarının başına geçti bile!

Galatasaray Okan Buruk yönetiminde Trabzonspor'un ardından ilk defa bir derbi mücadelesine çıkıyor. Beşiktaş cephesinde ise Şenol Güneş'in takımın başına getirilmesiyle şampiyonluk hesapları yapılmaya başlandı. Delle Ali, N'kdou, Weghorst gibi kaliteli ayaklara sahip olan Beşiktaş, NEF Arena'dan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Galatasaray ise 50 bin aslanın önünde Mauro İcardi, Mertens gibi yıldızlarıyla rahat bir galibiyetin peşinde! Derbiyi canlı izlemek isteyenler beIN sports HD 1 üzerinden takip edebilir. 

Derbiye özel önlemler alan bein medya grubu, selcuksports HD1, NetSpor TV, justin TV ve taraftarium 24 canlı izle gib platformları engelledi. GS BJK derbi izlemek için bein sports HD 1 ya da bein connect uygulamasını açabilirsiniz.