Galatasaray'da işler karıştı! Marcao takım arkadaşı Kerem'e saldırdı, kırmızı kart gördü!

Fotoğraf beIN Sports'tan alınmıştır. / Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde deplasmanda GZT Giresunspor ile karşılaşan Galatasaray, maçta 2-0 öndeyken saha bir anda karıştı. Marcao ile takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu arasında tartışma çıktı. Marcao takım arkadaşına önce kafa, ardından da tokat attı. Marcao centilmenlik dışı hareketi nedeniyle kırmızı kart görerek sahayı terk etti. Marcao ile Kerem Aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao Kerem kavga görüntüleri!

Galatasaray'da işler karıştı! Marcao takım arkadaşı Kerem'e saldırdı, kırmızı kart gördü!
16 Ağustos 2021 - 23:38
Süper Lig’de ilk haftanın kapanış mücadelesi olan GZT Giresunspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada çok ilginç anlar yaşandı. Mücadelede, rakip oyuncular arasında yaşanan tartışmalardan biri bu kez aynı takım oyuncuları arasında yaşandı.

Galatasaray’da forma giyen Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kerem Aktürkoğlu’na önce kafa atan Marcao, ardından tokat salladı. VAR’a giden hakem Marcao’yu kırmızı kartla cezalandırarak oyun dışı bıraktı.

Marcao ve Kerem Aktürkoğlu neden kavga etti?

Kerem Aktürkoğlu'nun sus işareti yapmasına sinirlenen Marcao, savunma bölgesini terk edip takım arkadaşının üzerine yürüdü. Brezilyalı futbolcu, bununla yetinmeyip Aktürkoğlu'na yumruk salladı ve hakem Erkan Özdamar tarafından oyundan atıldı.

Galatasaray'da bu tartışmanın ardından Kerem Aktürkoğlu da oyundan alındı ve Ryan Babel sahaya dahil oldu.

Marcao kadro dışı kalacak mı?

4X4Futbol yorumcusu Mehmet Ayan, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Marcao'nun bu akşam kadro dışı kalması gerektiğini savundu.

Marcao ve Halil Dervişoğlu arasında da gerginlik yaşanmıştı

Öte yandan Marcao, geçtiğimiz sezon Ümit Milli Takımı ile oynanan hazırlık maçında Halil Dervişoğlu ile tartışmıştı. Brezilyalı futbolcunun Halil'e tokat attığı iddia edilmiş sonrasında bu Galatasaray Kulübü tarafından yalanlanmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum