Galatasaray Fenerbahce maci canli izle

Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe de kozlarını paylaşan takımlardan biri. Dev derbi için heyecan başladı ve futbolseverler bu zorlu 90 dakikayı internette araştırıyor. Galatasaray Fenerbahçe kralbozguncu selçuksports justin tv taraftarium24 canlı izle aramaları yapılıyor.

Galatasaray Fenerbahce maci canli izle
21 Kasım 2021 - 18:07
Süper Lig’de milli ara bitti. Ligde heyecan da yeniden başladı. Beşiktaş’ın puan kaybettiği 13. Haftada, Galatasaray ile Fenerbahçe NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Mücadele için geri sayım sürerken futbolseverler bu zorlu 90 dakikanın ayrıntılarını araştırıyor.

Ligin son haftalarında puan kaybı yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde de beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe, rakibi karşısında mutlak galibiyet arıyor. Bu maç öncesinde 3 oyuncusundan yoksun olan sarı lacivertlilerde, kaleci Altay, Gustavo ve Valencia forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde grubunda lider olan Galatasaray da ligde de performansını iyi tutmak ve zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Sarı kırmızılı ekipte tek hedef Fenerbahçe karşısında 3 puan. Maçın başlamasına artık çok kısa bir zaman kaldı. Futbolseverlerde bu maçın ayrıntılarını araştırmaya başladı. İşte dev maçın detayları haberimizde…

MAÇIN AYRINTILARI

Süper Lig’in 13. Hafta mücadelesi Galatasaray Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başlayacak. NEF Stadyumu’ndaki karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Maçın 11’leri

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Halil.

FENERBAHÇE: Berke, Tisserand, Min Jae, Novak, Sosa, Mert Hakan, Zajc, Ferdi, İrfan, Mesut, Berisha.

İÇ SAHADAKİ SON 3 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de sahasında yaptığı son 3 maçı kazandı. Bu sezon deplasmanda yaptığı 7 maçta sadece 2 galibiyet alabilen, 3 beraberlik, 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, taraftarı önünde daha iyi bir performans sergiliyor. Nef Stadı’nda çıktığı 5 maçın 4’ünü kazanan Galatasaray, 1 müsabakadan da mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, iç sahada oynadığı son 3 lig maçından 3 puan çıkardı.

BERKAN KUTLU'YA KRİTİK GÖREV

Galatasaray orta sahanın dinamosu Berkan Kutlu'dan bir an bile durmaması isteniyor. Fenerbahçe 'ye oyunun hiçbir anında merkezi teslim etmek istemeyen sarı-kırmızılılarda milli futbolcuya büyük iş düşecek.