Galatasaray Fiorentina canlı D smart taraftarium24 selçuksports maç izle

Spor Toto Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İtalya’nın Fiorentina takımı ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler internette araştırma yapmaya başladı. Galatasaray Fiorentina kaçak mekan tv GS maçını şifresiz kralbozguncu naklen jestyayın justin tv inat tv ücretsiz jojobet tv izle.

Galatasaray Fiorentina canlı D smart taraftarium24 selçuksports maç izle
31 Temmuz 2022 - 18:25
Süper Lig’in yeni sezonuna artık sayılı günler kaldı. Çalışmalarını sürdüren takımlar, bir yandan da hazırlık maçları yapıyor. Galatasaray da son hazırlık maçında italya’nın Fiorentina takımı ile karşılaşıyor. Okan Buruk yönetiminde çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı ekip, bu hazırlık maçından galibiyetle ayrılmak ve moral depolamak istiyor.

Galatasaray’ın oynayacağı bu maç için araştırmalar da yoğunluk kazanmış durumda. Sarı kırmızılı takıma gönül veren futbolseverler, Galatasaray – Fiorentina maçının ayrıntılarını internette araştırmaya başladı. Maç öncesi istatistikler ve maçın ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray 11'i: Muslera, Leo Dubois, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Van Aanholt, Berkan, Sergio Oliveira, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Seferovic.

Galatasaray-Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Untersberg Arena'da oynanacak Galatasaray-Fiorentina TSİ 19.00'da başlayacak. Mücadele D-Smart 77. Kanal Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Galatasaray'ın hazırlık maçı sonuçları şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi:

Galatasaray 1-2 Sturm Graz (Merkur Arena)

13 Temmuz Çarşamba:

Galatasaray 0-1 MOL Fehervar (Profertil Arena Hartberg)

16 Temmuz Cumartesi:

Galatasaray 2-0 Sigma Olomouc (Profertil Arena Hartberg)

19 Temmuz Salı:

Galatasaray 0-0 Pardubice (Sportzentrum Graz-Weinzödl)

24 Temmuz Pazar:

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa (Nef Stadyumu)

27 Temmuz Çarşamba:

Galatasaray 1-1 Salernitana (Untersberg Arena)

31 Temmuz Pazar:

Galatasaray-Fiorentina (Untersberg Arena)